🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آتش سوزی عمدی منزل شخصی و اقرار نزد سرایدار پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۶

با سلام دونفرکارگر ساده درمنزل شخصی مشغول کاربودند که خانه درشب که کار تعطیل بوده آتش گرفته سرایداران منزل اقدام به خاموش کردن می نمایند وشخصی را رویت ننمودند اما پس از مدتی و در زمان بازجویی اعلام می نمایند که این دو نفرکارگرپیش ما آمدند واقرارو اعتراف نمودند که آتش سوزی که بنا به تشخیص آتش نشانی عمدی نیز بوده کارما دونفر است وقسم هم می خورند(یعنی سرایداران این را گفتند) در صورتی که کارگرها در مرحله بازجویی همه این صحبت ها را تکذیب می کنند وحاضر به اتیان سوگند نیز می باشند واعلام می نمایند که درشب وساعت وقوع حادثه یکی در مهمانی ودیگری در بیمارستان بوده وگواهی پزشکی نیز ارائه نموده است وچگونه می توان بی گناهی این دورا اثبات نمود خواهشمندم توضیحات وهر گونه راه حلی که وجود دادرد بیان فرمایید. باتشکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حالت کلی کارگران بی گناه هستند و فردی که ادعا میکند آتش سوزی توسط کارگران انجام شده است باید بتواند آن را اثبات کند و مستحضر باشید اقرار و سوگند کارگران نزد سرایدار نتیجه بخش نخواهد بود و اقرار وقتی موثر میباشد که در مراجع قضایی و دادگاه باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط