🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آزار و اذیتهای شوهر سابق چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۶

سلام خسته نباشید خدمت شما
اینجانب چند سال پیش از شوهرم جدا شدم دو فرزند پسر در سن ۱۵_ و ۱۶ سال دارم که با پدرشان زندگی میکنن پدر چون به مصرف مواد شیشه الوده اس و مصرف کننده اس زندگی رو برای بچه های من بسیار سخت و غیر قابل تحمل کرده به هر بهونه از خونه میندازتشون لیرون و در صورتی که هر دو پسرم سر کار میرن و خرج خودشونو در میارن ولی متاسفانه پدرشون این دو رو پیش دوستاشون یا درو همسایه هاشون به قصد کشت میزنه و صورت و بدنشونو کبود و سیاه میکنه، چند بار هر دو پسرام بهم گفتن از خونه یا میزاریم میریم یا از دست با با خودکشی میکنیم... میخوام بدونم من اگه خونه بگیرم اونا به سنی رسیدن که بخوان بیان پیش من بمونن و پدرش نمیتونه از من شکایتی کنه چون قبل از اینکه بلای سر بچه هام بیاد باید از اونجا بیار مشون بیرون، شما راهنمایی کنید من محکوم نمیشم اگه بچه هام از اونجا بیان و دیگه برنگردن
سپاس فراونازشماعزیزان

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
با رسیدن سن فرزندان تان به ۱۵ سال قمری خودشان میتوانند تصمیم گیری کنند
و در باب ضرب و جرح از طریق کلانتری شکایت کنید

سلام و درود، در ابتدا بایست برای پدری که این گونه با زندگی ‌خود و فرزندانش بازی می کند و زندگی زنی را نیز مورد تخریب قرار داده است تاسف خورد؛ اما در مورد مساله ی شما خوشبختانه به نظر همه چیز به نفع شماست ، اولا فرزندان بالغ بوده(پسر، ۱۵ سال و بیشتر) و اختیار انتخاب محل زندگی نزد پدر یا مادر را دارند، دوما با توجه به اعتیاد همسر سابقتان و ضرب و شتم مکرر فرزندان توسط وی ، اساسا دارای صلاحیت نمی باشد و دادگاه این امر را احراز خواهد کرد، و سوما لازم است محلی برای زندگی خود و فرزندان دلبند(و برای کسب حضانت آن ها) بیابید که بچه ها بسیار به شما نیاز دارند؛ از یاری وکلا و مشاورین دلسوز استفاده کنید حتما با توجه به شرایط بدون چشم داشتی حمایت خواهند کرد، آرزوی موفقیت برای‌شما.

با سلام
فرزند پسر در صورت رسیدن به سن ۱۵ سال تمام قمری از حضانت والدین خارج شده و با هرکدام که بخواهد میتواند زندگی کند.
در خصوص آزار و اذیت های پدر نیز میتوانند به کلانتری مراجعه و موضوع را از طریق قانونی پیگیری نمایند.عاقبت بخیر باشید.

با سلام با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیدند بهترین کار این است که در هنگام این موارد با مراجع انتظامی تماس بگیرند و در پی آن علیه ایشان شکایت مطرح تا با بررسی موارد عدم صلاحیت ایشان اثبات شود و یا با مراجعه یکی از اقوام درجه یک ایشان به دادگاه انقلاب دادیار ارجاع نامه معرفی به کمپ ترک اعتیاد برای ایشان اخذ شود

با سلام
درصورت تمایل فرزندانتان به زندگی باشما مانعی وجود ندارد
حضانت فرزند پسر تا پایان ۷ سالگی با مادر و تا پایان ۱۵ سالگی با پدر خواهد بود که بعد از ۱۵ سالگی فرزند تصمیم میگیرد که با کدام یک از والدین زندگی کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط