🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آسیب دیده می تواند از بیمه بدنه استفاده نکنه و کل مبلغ رو از مقصر طلب کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴

سلام
با توجه به تغییر جدید قانون بیمه شخص ثالث برای خودرو های غیر متعارف. سوال بنده این هستش که . در صورتی که مقصر تصادف (بیمه گذار) با یک ماشین غیر متعارف تصادف کرده باشه و به طور مثال ۲۰۰ ملیون خسارت زده باشه و بیمه ثالث ۲۰ ملیون رو پرداخت کنه. مابقی خسارت وارده چگونه جبران می شه ؟
۱- شخص مقصر از جیب پرداخت می کنه یا زندان میره ؟
۲- بیمه بدنه شخص آسیب دیده پرداخت می کنه؟
۳- اگر آسیب دیده بیمه بدنه نداشته باشه باید مقصر پرداخت کنه ؟
۴- بیمه بدنه پرداخت می کنه و سپس بیمه از مقصر شکایت می کنه؟
۵- آسیب دیده می تونه از بیمه بدنه استفاده نکنه و کل مبلغ رو از مقصر طلب کنه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما

درصورتیکه سانحه با یک خودرو نامتعارف لوکس ۱میلیارد و ۸۰۰ میلیونی به میزا ن ۲۰۰میلیون خسارت واقع شود با فرمول جدید محاسبه خسارت مالی اینگونه است :

قیمت خودرو متعارف در سال ۹۸ برابر نصف سقف تعهدات بدنی یعنی ۱۸۰میلیون

خسارت در تعهد مقصر یا بیمه = قیمت خودرو لوکس / قیمت خودرو متعارف × میزان خسارت خودرو لوکس

۲۰ = ۱۸۰۰/ ۱۸۰ × ۲۰۰
بنا براین با داشتن بیمه نامه با تعهد مالی ۲۰ میلیون تومان شما دیگر تعهدی برای پرداخت خسارت بیش از این مبلغ ندارید و نسبت به باقیمانده خسارت مالک خودرو لوکس نمیتواند به شما یا بیمه مراجعه نماید .

اگر خودرو لوکس داری بیمه نامه بدنه بود از طریق تعهدات بیمه بدنه اقدام به تعمیر خودرو می نماید

بیمه بدنه خودرو مقصر نمیتواند خسارت وارده به خودرو دیگر را پرداخت نماید

در این مثال هیچ تعهدی بالغ بر ۲۰ میلیون بر عهده مقصر یا بیمه نمیباشد ومطالبه خسارت ناشی از سانحه رانندگی از مالک خودرو لوکس مسموع نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام
بیمه گر تا سقف بیمه متعهد است و مازاد بر آن بر عهده مقصر است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط