🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیاگواهی پزشک قانونی بدون حکم دادگاه اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۷۳

سلام.من بارهااین سوال رامطرح کردم اما متاسفانه تاکنون برای این سوالم ازطرف شما پاسخی نگرفتم
ضمن تشکرازجوابهایی که به سوالات دیگه ام دادین خواهش میکنم این‌سوال را جواب بدید
از تاریخ عقدمابیش از2سال میگذره و این‌مدت رابطه کامل داشتیم حال اینکه شوهرم ابه دلیل مخالفتها و دخالتهای خانوادش دادخاست طلاق دادع باتوجه بهداینکه شغل زوج خارج از ایران هس ایشون باوکالتی که به پدرش داده این دادخاست تنظیم شده
متن دادخاست طلاق نوشته شده عروسی نکردیم
سوال من ازحضورشمااینه
باتوجه به اینکه‌رابطه مادورهدعقدبوده و نه تنهاشهرما بلکه خانوادمون رابطه دوره عقد رازشت میدونن
اگر من دادگاه حاضرنشم و طلاق غیابی صادربشه آیا راهی هس که بتونم اثبات کنم که باهمسرم رابطه داشتم؟
خانواده‌همسرم برای فرارازمهریه اینکارو‌کردن امامن نکران آبروم‌هستم
دقیق تربگم
اگرمن‌ قبل حکم طلاق بدون حکم دادگاه برم پزشک‌قانونی وراجب رابطمون گواهی بگیرم آیااین گواهی اعتبارقانونی داره که من بعدطلاق برای ازدواج بعدیم بتونم ازرابطه شرعی قبلیم دفاع کنم؟
لطفا سریعتر جوابمو بکید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بدون نامه از دادگاه و مراجع قضایی نمیتوانید به پزشکی قانونی بروید و حتما ارجاع شما به پزشکی قانونی باید با حکم دادگاه باشد لذا اگر ایشان برای طلاق غیابی اقدام کرده باشند شما میتوانید ضمن مراجعه به دادگاه و سپس پزشکی قانونی از رابطه جنسی و بکارت خود گواهی بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط