🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا آن شخص میتواند از عکس پاسپورت من،اقدام به ساخت مدارک جعلی نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۸۸۳

سلام
من یک عکس از صفحه اول پاسپورتم برای شخصی فرستادم و اون من رو تهدید کرد که مشخصاتت رو برای افراد پاسخر فرستادم تا پاسپورت جعلی بسازند و دردسر های دیگری برات به وجود میارم.
میخواستم بدونم آیا میتونه این کارو بکنه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به جرم تهدید از ایشان شکایت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام
امکان آنکه پاسپورت جعلی با
مشخصات شما درست کنند وجود دارد ولی شمامیتوانید با ارایه دلیل ومستندات علیه وی شکایت کنید به اتهام تهدید این شکایت میتواند به نوعی عامل بازدارنده محسوب گردد

با سلام میتوانید از وی به جرم تهدید شکایت کنید و از مدارک و ادله ای که دارید استفاده کنید

به استناد پیامک مذکور شکایت تهدید کنید . در خصوص سواستفاده و مسئولیتهای احتمالی برای شما عامل بازدارنده محسوب می شود.

با درود بهتر است احتیاطا چنانچه دسترسی به متهم و یا نشانی و یا تلفن و هرگونه اطلاعات هویتی متهم دارید با ضمیمه نمودن متن پیامک به جرم تهدید از ایشان شکایت کنید. این شکایت با هر نتیجه ای برای سوء استفاده متهم عامل بازدارنده خواهد بود.

سلام . انجام این کار بعید است ولی غیر ممکن نیست و اگر چنین کاری کند می توانید از او شکایت کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط