آیا ابتدا به ساکن شکایت کیفری سواستفاده از ضعف نفس محجور تنظیم شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۹

شخصی محجور و حکم حجرش امسال صادر ولی شروع حجر از ۸۴ اعلام شده و حکم قطعی و قیم قانونی نیز منصوب شده و در زمان حجر تمامی اموال و دارایی شخص محجور توسط همسر و فرزندانش با سواستفاده از ضعف نفس وی منتقل شده است به آنها و همچنین به غیر و اکنون قیم میخواهد برای اعلام بطلان قراردادها و ابطال آن اسناد دادخواست و شکواییه تنظیم کند و باتوجه به اینکه زمان هم بسیار مهم است و نباید از دست برود اکنون سوال اینست که در خصوص اسناد منتقل شده به زن و فرزندانش که از بیماری وی کاملا مطلع و عمدا اینکار را کرده اند و وصف کیفری هم دارد و آیا ابتدا به ساکن شکایت کیفری سواستفاده از ضعف نفس محجور تنظیم شود بهتر است یا دادخواست اعلام بطلان بدلیل حجر که حقوقی است و اگر دادخواست حقوقی اول تنظیم شود آیا میتوان از همان بابت شکایت کیفری نیز نمود و هرچند شکایت کیفری بسیار سریع به جریان می افتد و همانطور که پرسیدم دادخواست حقوقی اگر اکنون تنظیم شود نوبت رسیدگی به آن تیرماه سال آینده خواهد بود و زمان زیادی است لطفا بهترین و سریعترین اقدام را راهنمایی بفرمایید .

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از هر دو طریق می توانید اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

با درود
می‌توان کیفری اقدام کرد.
النهایه باید دادخواست حقوقی داد تا مقصود واقع گردد.

سلام در کنار شکایت کیفری دادخواست حقوقی ابطال سند ارائه کنید

درود
میتوانید دعوا حقوقی و کیفری را توامان مطرح کنید و اگر امکان تضییع اموال وجود دارد با درخواست صدور دستور موقت مبنی بر منع فروش و جلوگیری از نقل و انتقال اموال اقدام کنید

سلام. شما شکایت کیفری هم مطرح کنید، ان شکایت کیفری منجر به ابطال اسناد نخواهد شد. لذا اگر به دنبال ابطال اسناد و برگرداندن وضع به حال سابق هستید، دادخواست حقوقی راه حل است هرچند زمان بر.‌شکایت سواستفاده از ضعف نفس صرفا ایشان را محکوم به مجازات می کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط