🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ابطال تقسیم نامه عادی امکانپذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۰۸۸

پدر بزرگ من سال ۷۴ فوت کردند سال ۸۴ بعد از فوت مادر بزرگ داییام خواهراشونو به تنهایی دعوت کردند و گفتند یه وصیت نامه از پدر داریم که فقط یه باغ به شما ۵ خواهر داده و لاغیر، توی اون جلسه میگن میخایم پول باغو بهتون بدیم که خودشون تصمیم میگیرن نفری ۱۵۰ هزار تومان به هرکدوم بدهند، همونجا یه تقسیم نامه می نویسن د که نفری ۱۵۰ دادیم و به تمام حق و حقوق پدری رسیده اند و هیچ اعتراضی نخواهند داشت. خواهرها که ناراضی بودند بعد چند روز پولها رو پس می دن و معترض میشن،اونها میگن هر جا دوست دارید برید مدرک از شما داریم، خواهرها همه بیسوادن، من با ترفندی بعد از ۳ سال از آن ماجرا توانستم وصیت نامه و تقسیم نامه را گیر بیارم و تازه فهمیدیم قضیه چی بوده، حالا با محاسبه من اینها یک بیست وپنجم سهم خواهرهاشونو دادند الان وکیل گرفتند دادخواست ابطال تقسیمنامه داده رییس دادگاه اصلا ارجاع نمیده میگه این جمله داخل تقسیم نامه گویاست که سهمتونو گرفتین، حالا چه راهی داریم مثلا ماده ۶۰۱ قانون مدنی کمکمون میکنه؟ اصلا تقسیم نامه عادی با وجود جمله ای مثل«تمام حق پدری ام را گرفته ام» قابل ابطاله؟ ممنون از کمکتون حسین صالحی

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که خواهرها در تقسیم نامه اقرار نموده باشند که کلیه حق و حقوق خود را دریافت کرده اند و حق هرگونه ادعایی را از خود سلب و ساقط نموده باشند نمیتوانند نسبت به تقسیم نامه اعتراض نموده و خواستار ابطال آن گردند.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط