آیا اثبات اینکه چک و امضا به زور گرفته شده امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۹

با سلام بنده حدود چندین ماه پیش یکی از دوستانم که حدود دو سال است با ایشان در ارتباط بوده ام با من تماس گرفتند و درخواست داشتند که برای خرید ماشین لباسشویی نیاز به چک کارمندی دارند و من به منزل ایشان رفتم و این شخص و همسرشان با تهدید اسلحه از بنده چهار فقره چک گرفتند در وجه حامل و دعوای فیزیکی هم به وجود آمد و بنده دچار لخته مغزی شدم ولی از ترس آبرو چیزی به کسی نگفتم ولی ایشان به خانواده بنده زنگ زدند که من پول ایشان را پس نمیدهم

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید استردادلاشه چکها تقاضا کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

دروود،میبایست ادعای خود را اثبات نمایید.دادخواست استرداد لاشه چک ها،شکایت ضرب و جرح عمدی و تهدید با اسلحه و چاقو علیه نامبرده مطرح نمایید در نهایت بار اثبات تمام موارد با شماست.

درود بر شما، فرضا شما بابت این اقدام از ایشان شکایت کنید، مادامی که هیچ سند و مدرک و شاهدی جهت اثبات ادعای خویش نداشته باشید، راه به جایی نخواهید برد.

سلام بر شما
در چنین مواردی نیاز به شهود،گزارش مامور حین و یا پس از وقوع اتفاق و یا نامه پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح دارید.در غیر اینصورت اثبات ادعای شما سخت میشود.هر چند که میتوانید بابت استرداد چکهای خود به طرف مقابل اظهارنامه بدهید

درود
تا دلیل و مدارک برای ادعایتان نداشته باشید پذیرفته نخواهد شد.

سلام با توجه به توضیحات، اثبات ماجرا نیازمند ارائه دلایل قوی میباشد

با درود آنچه در سوال آمده خلاف ظاهر است و اثبات شما را می‌طلبد اگر دلایل و شهودی داشته باشید اقدام نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط