آیا اجراییه رو میشه جلوش رو گرفت تا من بتونم یک شکایت قضایی از این فرد بکنم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱

با سلام
من یک برگ چک به عنوان ضمانت نزد یک شخصی قرار دادم که بابت حسن انجام کاری بوده که طی یکسال برای ایشان باید انجام میدادم و مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان بابت حق الزحمه کار از ایشون طی چند قسط دریافت کردم ، بعد از گذشت یکسال ایشون چک رو به شخص دیگری انتقال دادن و این شخص اجراییه ای روی این چک گرفتن. بنده تا این لحظه شکایتی تنظیم نکردم/
و آیا امکان شکایت خیانت در امانت نسبت به این چک امکان پذیر هست؟
تمامی مدارکی که طی یکسال برای این فرد کار انجام دادم موجود و مستند میباشد.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موثر بودن شکایت مستلزم آن است که بابت ضمانت بودن چک را اثبات نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام .تقاضای توقف عملیات اجرایی را در صورتی که مدارک شما کامل و محکمه پسند باشد به شرط واریز خسارت احتمالی میتونید و موافقت دادگاه میتوانید داشته باشید

سلام. امکان اینکه جلوی اجرائیه بگیرید نیست فقط می توانید درخواست اعسار بدهید و همزمان دادخواست ابطال اجرائیه صادر شده را از دادگاه بخواهید. برای راهنمایی بیشتر می توانید از خدمات مشاوره ای بنیاد وکلا استفاده کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط