🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا احتمال تغییر رای توسط هیات سه نفره، وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۶

سلام وقت بخیر
من در حال ورود به در گیت ورودی به منطقه شهرک نفت بودم که ماشینی گلگیر جلو ماشین من رو در عقب نشینی جلو در با سرعت بالا مورد اصابت قرار داد و خودش به در گیت برخورد کرد. مامور راهنمایی بدون نگاه کردن به صحنه رای بر علیه من صادر کرد. گفتن طبق ماده ۱۴۰ شما مقصری در صورتیکه اون ماشین من رو خارج از لاین و جلوی در زد همچنین ماشین من در لاین یک در حال گردش به سمت در بود در صورتیکه در کروکی من را به اشتباه در لاین ۲ کشیدن.
خواستم بدونم با توجه به هزینه اعتراض و تشکیل هیئت ۳ نفره احتمال تغییر رای هست؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امکان وجود دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام این امکان وجود دارد . البته نحوه بیان شما طوری نیست که بتواند آن را با قانون تخلفات و قوانین راهنمایی و رانندگی تطبیق داد .

سلام دوست گرامی
بله امکان این هست که نظر شان عوض شود و یا درصد تقصیر متفاوت اعلام گردد

بله

نظر هیات کارشناسی تخصصی است و نمیشه اظهارنظر کرد

باید نسبت به نظریه کارشناس راهنمایی و رانندگی مندرج در کروکی اعتراض کنید و با دلیل ثابت کنید اشتباه بوده صرف اظهار اشتباه در ترسیم کافی نیست

کروکی مبنای کلیه نظرات کارشناسی است. اگر کروکی اشتباه ترسیم شده به آن اعتراض کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط