🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا "اخذ آخرین دفاع" به معنای این است که بازپرس میخواد قرار مجرمیت صادر کنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۴

سلام و عرض ادب
آیا "اخذ آخرین دفاع" از متهم در مرحله دادسرا به معنای این است که بازپرس میخواد قرار مجرمیت صادر کنه؟
ممنونم

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اخذ آخرین دفاع از متهم از موارد الزامی قانون آیین دادرسی کیفری است و الزاما به معنای احراز وقوع جرم توسط شخص نمی باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر اخذ آخرین دفاع حتما مستلزم صدور قرار مجرمیت نخواهد بود بلکه با توجه به محتویات پرونده قرار لازم صادر خواهد شد

سلام. ازنظر قانونی اخذ آخرین دفاع زمانی محقق میفته که عقیده بازپرس بر مجرمیت متهم است و در فرض برائت یا عدم اعتقاد به بی گناهی طرف اخذ آخرین دفاع معنا نداره

از وظایف قانونی در تکمیل روند رسیدگی توسط بازپرس یا دادیار می‌باشد که بایستی انجام بگیرد

درود
اخذ اخرین دفاع از وظایف بازپرس می باشد اما الزاما نمی تواند دلیل بر مجرمیت باشد.

بله می تواند قرینه ای مبنی بر صدور قرار جلب به دادرسی باشد
از فرصت آخرین دفاع استفاده کنید

باسلام
بله .بطور معمول اخذ آخرین دفاع از متهم در موقعی صورت میگیرد که مجرم بودن شخص متهم برای بازپرس پرونده محرز گردیده و پس از اخذ اخرین دفاع قرار مجرمیت صادر میگردد. بهتر است باتوجه به نوع اتهام ،شخصی را جهت سپردن کفالت یا وثیقه آماده داشته باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط