🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ادعای زوج مبنی بر عدم زوال پردا بکارت زوجه پذیرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۱۸

سلام
غرض از مزاحمت، یه سوال در مورد طلاق داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
صورت مسئله اینه که یه دختری بعد از عقد رسمی با یک پسر، و قبل از اینکه ازاله ی بکارت صورت گیرد (عروسی نگرفته بودند)، با یک نفر دوست میشه و این موضوع رو شوهرش میفهمه و میبره دادگاه ازش تعهد میگیره. بعدش رابطه ش با شوهرش سرد میشه و همدیگرو نمیبینن. دوباره با اون پسره دوست میشه و پرده ی بکارتشو از دست میده ( با پسره- نه با شوهرش). حالا میخواد طلاق بگیره و مهریه شم بگیره. دختره نگرانه که شوهرش دوباره قضیه ی اون تعهده رو پیش بکشه و بگه بهم خیانت شده و تقاضای بررسی بکارت بکنه و بفرستن پزشکی قانونی. در این صورت آیا پسره میتونه بگه پرده ی دختره رو من نزدم واین به من خیانت کرده؟!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پسر همچین ادعایی نمیتواند داشته باشد مگر اینکه نسبت زنا به دختر بدهد و اگر هم نتواند اثبات نماید حد قذف بر پسر جاری خواهد شد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط