🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ادعای متهم در برگه تحقیق از متهم نقض نشده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۱

با سلام وقت بخیر
متهم در برگه تحقیق از متهم اقرار به نفع خود ادعا کرده درگیری نشده و در صورت مجلسه مواجه حضوری نزد دادیار محترم اقرار ضمنی کرده درگیری اتفاق افتاده با توجه به این که انکار اقرار در امور کیفری مسموع است. آیا می توان اقرار متهم را که بنفع خود انجام داده با توجه به اقرار همان روز در برگه صورت مجلسه مواجه حضوری در تجدید نظر غیر قابل استناد کرد آیا ادعا متهم در برگه تحقیق از متهم نقض نشده است؟ متهم در نزد قاضی اقرار به درگیری کرده است و حکم علیه اش صادر گردیده است. متهم برای تبرئه خود یک گواهی عدم درگیری از محل درگیری به تجدیدنظر ارائه کرده است. متاسفانه این گواهی ادعا متهم را در برگه تحقیق از متهم اثبات کرده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقرار متهم به ارتکاب جرم باید صریح و نزد قاضی پرونده باشد تا موثر باشد..اظهارات ضد ونقیض متهم در مراحل رسیدگی اماره ای بر اظهارات خلاف واقع ایشان ودفاع بلاوجه وی می باشد کهدر کنار مدارک دیگر مثل گواهی پزشکی قانونی می تواند ارتکاب ضرب و جرح را ثابت کند..صرف گواهی(استشهادیه) که متهم به دادگاه تجدید نظر داده موجب برایت ایشان نیست ودادگاه تجدیدنظر اگر تحقیقات را کامل ندانست باید پرونده به دادسرا جهت تحقیقات محلی توسط کلانتری محل ارسال شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط