🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ارائه ابن برگه در پاسخ به اظهارنامه بعد از شش ماه از ابلاغ اظهارنامه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷

با سلام بعد از ارسال اظهارنامه برای داور، پاسخی دریافت نگردید. در قرارداد فیمابین مدت داوری و روشی برای ابلاغ رای داور در نظر گرفته نشده است . به دلایلی یکی از طرفین شاکی شده است و داور برگه ای که مربوط به شش ماه پیش است به عنوان نظریه داوری به دادگاه ارائه داده است و مدعی است که این نظریه داوری است و از طریق واتس آپ در پاسخ به اظهارنامه شش ماه پیش به طرف مقابل ابلاغ شده است.
دادگاه بدوی با استناد به شرط داوری و برگه مربوط به داوری قرار عدم استماع صادر کرده است. سوال آیا ارائه ابن برگه در پاسخ به اظهارنامه بعد از شش ماه از ابلاغ اظهارنامه قابل قبول است؟ با استناد به قوانین ۴۸۴ و ۴۸۵ و ۴۸۹ می توان درخواست ابطال رای داور را از دادگاه درخواست تجدید نظر کرد؟ لطفا توضیح و راهنمایی بفرمایید با تسکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض به رای داور در مهلت ۲۰ روزه پس از ابلاغ رای امکان پذیر است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط