🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ارتباط نامشروع در پزشکی قانونی قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۶۵

سلام من تقریبا ٨ سال با یه آقایی دوست بودم که بعد از ٦ سال با هم رابطه داشتیم وبکارتم هم توسط ایشون از دست دادم قرار به ازدواج بودولی به دلیل مشکلات این اقا عقب افتاد و در نهایت یک سالهستکه از هم جداشدیم و الان این آقا اومده اقدام کنه برای خواستگاری و با این شرط که بریم پزشکی قانونی که ثابت کنی تو این یک سال با کسی رابطه نداشتی واین در صورتی هست که من رابطه داشتم حالاباید چیکارکنم آیا پزشکی قانونی میگه که من رابطه داشتم؟ یاممکنه که نگه؟ و اگر مشخص میشه چیکارکنم که مشخصنشه؟ شنیدم با چند بار پریودی دیگه مشخص نمیشه یا اینکه بگم خودارضایی بوده چطور؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مدت زمان زیادی گذشته پزشکی قانونی ممکن است بتواند حدود زمان آخرین رابطه جنسی را تشخیص دهد. ولی اینکه خود ارضایی بوده یا توسط جنس مخالف ، دقیقا قابل تشخیص نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط