🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا از طریق پلیس فتا پیگیر بشم به حقم میرسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴

یکسال پیش از طریق دنیای مجازی با کسی آشنا شدم نگو طرف تو دنیای مجازی مشغول اغفال که خود را مجرد دارای مشاور املاک و... معرفی کرد قول ازدواج دادن بعدا یک نفر خانمم به عنوان خواهرش به بنده اس مس دادن که برادرش راست میگوید مشاور املاک داره مجرده تا اینکه دوستی ما ادامە داشت عکس و فیلم برای هم رد و بدل کردیم هر روز با بهانەای پول ازم خواست منم مقداری فرستادم دیگە از ترس فیلم و عکس هرچی میخواست براش می فرستادم ازم ۹۰میلیون تومان پول گرفتن بعدا مشخص شد که نقشه از پیش تعین شده طرف زن و بچه داره حالا زیر همچی زدە آدرس دقیقی ازش ندارم تنها کد ملی شماره اون زن و شمارهای خودش و شماره پدرش پیدا کردم آیا از کلاهبرداری میره خونه، اخاذی و میتونم ازش شکایت بکنم یا از طریق پلیس فتا پیگیر بشم آیا به مالم میرسم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این جرم از مصادیق جرم کلاهبرداری می باشد که با شکایت شما در این صورت موضوع در دادسرا برای انجام تحقیقات لازم به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

موضوع جرم از مصادیق جرم کلاهبرداری می باشد که با شکایت ا طرف شما در این صورت موضوع در دادسرا برای انجام تحقیقات لازم به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

باید به اتهام کلاهبرداری شکایت نمایید . با بیان توضیحات قطعا دادسرا تحقیقات پیرامون موضوع را به پلیس فتا محول خواهد کرد .

سلام امکان شکایت وجود داره ، میدونید به شماره حسابهایی که پول واریز کردین هم استناد کنید تا آدرس و مشخصات دقیق تر توسط دادگاه از بانک استعلام بشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط