🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا از مشاعات ساختمان میتوان به عنوان پارکینگ استفاده کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۶۸

با سلام
در یک ساختمان 8 واحدی 3 واحد پارکینگ دارند و 5 واحد پارکینگ ندارند. یکی از واحدهایی که پارکینگ ندارد موتورسیکلت به داخل پارکینگ میاورد . هرچه میگوییم حق استفاده از پارکینگ برای پارک موتورسیکلت ندارید اهمیت نمیدهد. و در جواب میگوید در قسمت مشاع پارک میکنم . از شورای حل اختلاف محل سئوال کردیم جواب دادند واحدهایی که پارکینگ ندارند حق استفاده از مشاعات پارکینگ را برای پارک موتورسیکلت ندارند. . ایا قانون در این مورد چه میگوید ؟ ممنون میشوم اگر سریعتر پاسخ دهید.
ضمنا" به عرض برسانم بدون هیچگونه تعارفی سایت بسیار بسیار خوب و مفیدی دارید. تمام آشنایان و اطرافیان ما مطالب سایت را بدقت پیگیری میکنیم و در این مدت اطلاعات زیادی کسب کرده ایم . خداوند انشاا.......... پاداش این عمل صالح و انسانی که شما عزیزان انجام میدهید را بدهد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استفاده از مشاعات برای پارک وسایل نقلیه مجاز نمی باشد و هیچ یک از مالکین نمی توانند با تصرف در مشاعات باعث ایجاد مزاحمت برای سایرین گردند.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط