🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا از نظر قانونی میتوانم کاری کنم یا شکایتی علیه این موسسه داشته باشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۷

سلام وقت شما بخیر
یک موسسه آموزشی در تابستان آگهی برای جذب نیرو برای پر کردن ویدیوهای آموزشی گذاشته بود. برای دروس مختلف... من برای دو کتاب با ایشان قرارداد بستم .
دو ماه تمام از صبح تا شب مشغول ضبط ویدیوها بودم بسیار عجله در گرفتن ویدیو ها داشتن

اما از روزی که ویدیوها را گرفتند ، می گویند سایت خراب شده و بارگذاری هنوز نکردیم. یک بار می گویند حافظه نداریم یک بار می گویند سرور خراب است. قرار بود به ازای هر دانش آموز که ویدیو ها را میبیند ۶۰ درصد به من دهن.حالا می گویند اگر مشکلی داری یا بیا ویدیو ها را پس بگیر( که معلوم نیست شاید از ویدیو ها کپی گرفته باشند یا حتی در سایتی بارگزاری کرده باشند) یا صبر کن تا روزی که بارگزاری کردیم ، یا برای هر کتابی که ضبط کردی ۱۵۰ هزارتومن به تو میدهیم ( ۱۵۰ تومن پول شارژ و برقی که من برای این کار گذاشتم هم نمیشود،نزدیک ۵۰ ساعت ویدیو به آن ها تحویل دادم دو ماه از صبخح تا شب مشغول ضبط ویدیو دو کتاب درسی بودم)

یا اینکه شما راهی به ذهنتان می رسد که مرا راهنمایی کنید؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

در صورت بودن قرارداد شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه ایشان را مطرح نمایید

دادخواست الزام به ایفای تعهد بدین

سلام و درود
در صورت وجود قرارداد بر حسب مفاد قرارداد مطالبه نمایید
موفق و موید باشید

درود
اگر قرار داد دارید الزام به ایفای تعهدات قراردادی را بخواهید.

با سلام
اگر قراردادی در دست دارید میتوانید با استناد به قرارداد اقامه دعوی نمایید
اما در صورتی که قراردادی در بین نباشد بایستی با ارسال اظهارنامه ای شرکت را ملزم به پرداخت هزینه ها نمایید

بدوا بصورت توافقی موضوع را پیگیری نمایید در غیر اینصورت می توانید دادخواست مطالبه مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط