🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا از کسی با اسکرین شات از استوری (شامل توضیحات و افشاگری) اینستاگرام می توان شکایت کرد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۹۲۱

آیا کسی دراستوری اینستاگرام اقدام به شرع وضعیت و افشاگری و تخلف یک شرکت خصوصی را کرده باشد و بعدها از آن شخص تعهد کتبی اجباری و زوری ( در راستای عدم تکرار ) گرفته شود... میتوان از آن شخص شکایت کرد ؟ و یا این اسکرین شات ها و آن تعهد کتبی فاقد اعتبار برای شکایت می باشد ؟
تمامی اسکرین شات ها نیز فاقد با احترامی و فحاشی است .

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

صوت، تصویر، پیامک، فیلم و اسکرین شات را عموما و در بسیاری موارد به عنوان دلیل اصلی و قطعی نمی پذیرند و صرفا می توان به عنوان اماره (کمک به علم قاضی) به دادگاه ارائه داد.

اما در برخی موارد که در قانون پیش بینی شده است، موارد فوق به عنوان «ادله الکترونیکی» مورد پذیرش دادگاه است.

جهت راهنمایی بیشتر حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اسکرین شات اماره میباشد و به عنوان دلیل محسوب نخواهد شد. لذا در صورت ارتکاب به تخلف اگر جایی درج شده باشد و موجب هتک حرمت شخص و با شرکت شده باشد قابل پیگرد خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط