🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا اسکرین شات در دادگاه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۲

باعرض سلام خدمت وکلای عزیز آیا مکالمات واتساپ که گوشی هیچکدام از دوطرف نباشد می تونن برش گردونن ضمنا مربوط به ۷ ماه قبل می باشد
ممنونم از لطفتون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر گوشی نباشد امکان پیگیری موضوع از پلیس فتا وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با توجه ب وجود سرور های واتساپ در خارج از کشور امکان ردیابی از طریق واتساپ وجود ندارد اما اسکرین شات و پیام هایی ک بهر شکل بتونن موید موضوعی باشن تا حدودی قابل استناد هستن....هم چنین میتوانید در این زمینه از مشاورین پلیس فتا کمک بگیرید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه دیلیت اکانت نکرده باشند امکان ریکاوری مکالمه و چتها از گوشی طرف وجود دارد..
در خصوص اسکرین شات نیز.. در صورت وجود گوشی و ریکاوری و اثبات اصالت آنها در مرجع قضایی قابل استناد می باشد..
موفق باشید..

سلام اگه گوشی طرف مقابل وجود داشته باشه ، میشه از طریق پلیس فتا موضوع رو پیگیری و پیامها رو ریکاوری کرد و در مورد اسکرین شات صرفا با پذیرش طرف مقابل مورد پذیرش واقع میشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط