آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام و تبریک سال جدید خدمت اساتید محترم حقوق! یک سوال داشتم. باوجود اینکه بنده یک خودرو خارجی دارم و به دادگاه هم در فرم اموال اعلام شد ولی با این وجود اعسار بنده نه تنها در دادگاه بدوی پذیرفته شد بلکه پس از اعتراض به تقسیط محکوم به در مرحله تجدیدنظر تعدیل و کاهش نیز پیدا کرد. آیا در مرحله اجرای حکم برای من مشکلی ایجاد نمیشود؟ با تشکر از راهنمایی شما
بر اساس ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، اگر دادگاه اعسار شما را پذیرفته و تقسیط محکوم به را تعیین کرده باشد، شما موظف به پرداخت اقساط تعیین شده هستید و در صورت عدم توانایی، میتوانید درخواست تعدیل مجدد دهید.
اما باید توجه داشته باشید که در صورت وجود اموال اعلامنشده یا کتمان اطلاعات، ممکن است دادگاه تصمیمات جدیدی اتخاذ کند. لذا شفافیت در اعلام اموال و رعایت شرایط دادگاه بسیار مهم است.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
سلام
در صورتی که اعسارتون پذیرفته شده است ،و تقسیط محکوم به هم مشخص شده است ،دیگر جای هبچ نگرانی نیست .در صورت عدم توانایی در پرداخت اقساط میتوانید مجددا تعدیل اقساط را بخواهید .
عرض ادب اجرای احکام مکلف به اجرای دادنامه قطعی اعسار می باشد بنابراین چنانچه شما عینا پیش قسط تعیین شده و اقساط را در مهلت مقرر پرداخت نمایید خیر مشکلی پیش نخواهد آمد .
با سلام ، برای حکم اعسار شما مشکلی بوجود نمیاد ولی محکوم له می تواند خودروی شما را توقیف کند، به لحاظ این که خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود، همچنین پذیرش حکم اعسار در آینده مانع از توقیف اموال شما غیر از مستثیات دین نخواهد بود.