🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا الان برم قوه قضاییه علاوه بر طلب یک سوم دیه میتوانم طلب خسارت کنم بابت تاخیر در پرداخت دیه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۶

دیه یک سوم در سال ۱۳۸۰ ثبت شده ولی هنوز خانواده ضارب و متهم آن را مرداخت نکرده اند
سوالم این بود آیا الان برم قوه قضاییه علاوه بر طلب یک سوم دیه میتوانم طلب خسارت کنم بابت تاخیر در پرداخت دیه؟
و الان بخوام برم قوه قضاییه باید دوباره عدیضه نامه بنویسم برا درخواست وصول دیه یا چه کار باید بکنم
دو سوالم رو پاسخ دهید لطفا

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام دیه به نرخ روز پرداخت میگیرد وخسارت تاخیر تادیه ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام از طریق اجرا میتوانید اقدام کنید و درخواست دهید دیه نیز به نرخ روز پرداخت خواهد شد و خسارت تاخیر ندارد

با احترام دیه به نرخ روز است لیکن خسارت قابل اخذ نیست

وقت بخیر دیه به نرخ روز باید پرداخت شوو

بادرودوسلام دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود ولی خسارت قابل تعلق نمی باشد.

سلام و وقت بخیر.
ملاک در میزان دیه، زمان پرداخت آن هست.یعنی الان میشه یک سوم دیه مثلا سال ۱۴۰۰ یا حالا چون طول میکشه صد در صد ۱۴۰۱.شما ضمن یک لایحه درخواست خودتون را به اجرای احکام مربوطه تقدیم کنید.خودشون میدونن به نرخ سال پرداخت آن هست و دیگه خسارت تاخیر تادیه ای وجود ندارد.
موفق باشید

با سلام
دیه شما به نرخ روز محاسبه می‌شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط