🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان استرداد طلاها وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۷۸

درود بر شما
پس از یکسال زندگی مشترک، زوج به مدت ۴ ماه منزل و زوجه رو ترک کرده و در ساعت عدم حضور زوجه و به همراه پدرش سرویس های طلایی که سر عقد از طرف خانواده زوج و همچنین زوجه به زوجه داده شده را از منزل برده اند. همچنین تمامی سکه های سرعقد و فاکتورهای لوازم جهیزیه که پدر زوجه خریداری کرده. لازم به توضیح است که سرویس طلایی که روز عقد از طرف خانواده زوج به زوجه داده شد برای صرفه جویی در مخارج متعلق به مادر زوج بود که چون برای زوجه تدارک ندیده بودند بعنوان هدیه این طلا رو سر عقد به زوجه دادند که بعد از سرقت ادعا کردند که امانت بوده درصورتی که هرگز جایگزینی برایش تهیه نکردند و سر عقد اینطور گفتند که متعلق به عروس هست. همچنین سرقت طلای خریداری شده توسط پدر زوجه را از منزل انکار میکنند با وجود اینکه فاکتور آن نزد پدر زوجه موجود هست، آیا امکان استرداد طلاها وجود دارد؟
زوج دادخواست طلاق داده درصورتی که زوجه حاضر به ترک زندگی مشترک نیست. میزان مهریه زوجه ۱سکه است و خانواده زوج اصرار به استرداد حلقه و حتی هدایای تولد و غیره دارند!
لطف میفرمایید راهنمایی کنید که چه مواردی قابل استرداد و کدامها متعلق به زوجه و غیر قابل استرداد هستند؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید دادخواست استرداد مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بابت استردادطلا . اول باید مالکیت خویش را نسبت به طلاجات اثبات نمایید ازقبیل شاهد یا فاکتور خرید

بسمه تعالی : قبل از هر پاسخی خدمت شما خواهر بزرگوار عرض میکنم لفظ (سرقت) برای زوجین نسبت به یکدیگر لفظ ناصوابی ست و تا حرمت ازدواج و حریم خانوادگی پابرجاست ولو به عدم تمکین جدا از انتساب اتهام وبکارگیری الفاظ نا پسند بطور جدی خودداری کنید ( البته به حسن نیت از بنده بپذیرید و همچنین عذر خواهی این حقیر را نیز به بزرگی خودتان قبول کنید )
و اما پاسخ شما بر فرض مذکور : تمامی موارد فوق الذکر قابل استرداد است زیرا ذاتا متعلق به زوجه است و تعلق به زوج ندارد . بطور مثال اگر سرویس طلا را زوج به عنوان سرمایه و کسب و کار نزد شما به امانت قرار میداد با اذن در استفاده ، شما نمیتوانستید مدعی آن باشید . لذا بدون وصف کسب لوازم زوجه از جمله طلا و زیور آلات هیچ موضوعیت و مالیت بر زوج ندارد و تعلق به زوجه دارد و برابر نص قانون مرد نمیتواند در اموال و درآمد زوجه هیچگونه تصرفی نماید بنابرین تمامی زیورآلات مسترد میگردد .
بنابرین پاسخ شما بترتیب :
۱)نسخه دوم فاکتورهای جهیزیه را از فروشندگان میتوانید تهیه کنید و جای نگرانی نیست و با دوشاهد که که اطلاع از تهیه جهیزیه توسط شما داشته و دارند به راحتی قابل عودت است و در صورت تخریب و یا تضییع قابل دریافت خسارت و چنانچه محرز گردد که از منزل مشترک بقصد تصرف و یا فروش حارج شده از جرایم خیانت در امانت میباشد و وصف کیفری دارد
۲)استرداد زیور آلات با تهیه لیست آنها و همچنان بایک شاهد نیز قابلیت اثبات دارد که همگی به فرض مذکور ماحصل اهدا بستگان و زوج به زوجه بقصد انتفاع و مالکیت زوجه بوده و چنانچه مخالف آن مطرح گردد باید مدعی مدارک و اسناد و دلایل مستدل ارایه نماید ( این مقوله موضوعیت کیفری ندارد و از طریق دعاوی حقوقی قابلیت طرح دارد و در مراجع قضایی یا کیفری با عنوان مدعی خصوصی میتوانید طرح دعوی کنید

بسمه تعالی : قبل از هر پاسخی خدمت شما خواهر بزرگوار عرض میکنم لفظ (سرقت) برای زوجین نسبت به یکدیگر لفظ ناصوابی ست و تا حرمت ازدواج و حریم خانوادگی پابرجاست ولو به عدم تمکین جدا از انتساب اتهام وبکارگیری الفاظ نا پسند بطور جدی خودداری کنید ( البته به حسن نیت از بنده بپذیرید و همچنین عذر خواهی این حقیر را نیز به بزرگی خودتان قبول کنید )
و اما پاسخ شما بر فرض مذکور : تمامی موارد فوق الذکر قابل استرداد است زیرا ذاتا متعلق به زوجه است و تعلق به زوج ندارد . بطور مثال اگر سرویس طلا را زوج به عنوان سرمایه و کسب و کار نزد شما به امانت قرار میداد با اذن در استفاده ، شما نمیتوانستید مدعی آن باشید . لذا بدون وصف کسب لوازم زوجه از جمله طلا و زیور آلات هیچ موضوعیت و مالیت بر زوج ندارد و تعلق به زوجه دارد و برابر نص قانون مرد نمیتواند در اموال و درآمد زوجه هیچگونه تصرفی نماید بنابرین تمامی زیورآلات مسترد میگردد .
بنابرین پاسخ شما بترتیب :
۱)نسخه دوم فاکتورهای جهیزیه را از فروشندگان میتوانید تهیه کنید و جای نگرانی نیست و با دوشاهد که که اطلاع از تهیه جهیزیه توسط شما داشته و دارند به راحتی قابل عودت است و در صورت تخریب و یا تضییع قابل دریافت خسارت و چنانچه محرز گردد که از منزل مشترک بقصد تصرف و یا فروش حارج شده از جرایم خیانت در امانت میباشد و وصف کیفری دارد
۲)استرداد زیور آلات با تهیه لیست آنها و همچنان بایک شاهد نیز قابلیت اثبات دارد که همگی به فرض مذکور ماحصل اهدا بستگان و زوج به زوجه بقصد انتفاع و مالکیت زوجه بوده و چنانچه مخالف آن مطرح گردد باید مدعی مدارک و اسناد و دلایل مستدل ارایه نماید ( این مقوله موضوعیت کیفری ندارد و از طریق دعاوی حقوقی قابلیت طرح دارد و در مراجع قضایی یا کیفری با عنوان مدعی خصوصی میتوانید طرح دعوی کنید

بسمه تعالی : قبل از هر پاسخی خدمت شما خواهر بزرگوار عرض میکنم لفظ (سرقت) برای زوجین نسبت به یکدیگر لفظ ناصوابی ست و تا حرمت ازدواج و حریم خانوادگی پابرجاست ولو به عدم تمکین جدا از انتساب اتهام وبکارگیری الفاظ نا پسند بطور جدی خودداری کنید ( البته به حسن نیت از بنده بپذیرید و همچنین عذر خواهی این حقیر را نیز به بزرگی خودتان قبول کنید )
و اما پاسخ شما بر فرض مذکور : تمامی موارد فوق الذکر قابل استرداد است زیرا ذاتا متعلق به زوجه است و تعلق به زوج ندارد . بطور مثال اگر سرویس طلا را زوج به عنوان سرمایه و کسب و کار نزد شما به امانت قرار میداد با اذن در استفاده ، شما نمیتوانستید مدعی آن باشید . لذا بدون وصف کسب لوازم زوجه از جمله طلا و زیور آلات هیچ موضوعیت و مالیت بر زوج ندارد و تعلق به زوجه دارد و برابر نص قانون مرد نمیتواند در اموال و درآمد زوجه هیچگونه تصرفی نماید بنابرین تمامی زیورآلات مسترد میگردد .
بنابرین پاسخ شما بترتیب :
۱)نسخه دوم فاکتورهای جهیزیه را از فروشندگان میتوانید تهیه کنید و جای نگرانی نیست و با دوشاهد که که اطلاع از تهیه جهیزیه توسط شما داشته و دارند به راحتی قابل عودت است و در صورت تخریب و یا تضییع قابل دریافت خسارت و چنانچه محرز گردد که از منزل مشترک بقصد تصرف و یا فروش حارج شده از جرایم خیانت در امانت میباشد و وصف کیفری دارد
۲)استرداد زیور آلات با تهیه لیست آنها و همچنان بایک شاهد نیز قابلیت اثبات دارد که همگی به فرض مذکور ماحصل اهدا بستگان و زوج به زوجه بقصد انتفاع و مالکیت زوجه بوده و چنانچه مخالف آن مطرح گردد باید مدعی مدارک و اسناد و دلایل مستدل ارایه نماید ( این مقوله موضوعیت کیفری ندارد و از طریق دعاوی حقوقی قابلیت طرح دارد و در مراجع قضایی یا کیفری با عنوان مدعی خصوصی میتوانید طرح دعوی کنید

استرداد طلاها فقط با ارائه مدارک مستند و در صورت وجود آنها ممکن است ضمن اینکه فقط طلاهایی که از جانب خانواده تان هدیه داده شده را فقط خودشان میتوانند مسترد نمایند نه شما .

طلاها را که داده اید میتوانید تقاضای استرداد مال موهوبه بدهید ،لیکن اگر زوجه در دادگاه اظهار کند که انها را فروخته یا معاوضه کردا یا حتی به مادرش هدیه داده شما نمیتوانید دیگر انها استرداد کنید ،در مورد هدایایی که شما هم گرفته اید اگر مصرفی بوده اند دیگر شما مسولیتی در قبال ان ندارید ،ولی اگر چیزهایی مثل طلا گرفته اید ،میتوانید انها را بفروشید تا عیر قابل استرداد شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط