🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان این هست که سند من به دلیل بدهی ایشان و یا خیار غبن ایشان باطل شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۳

سلام من تاریخ ۱۲ فروردین ملکی رو خریداری کردم که قرار شد ۱۴ خرداد سند حاضر شود کل مبلغ زمین رو هم پرداخت کردم و بابت اون رسید دریافت کردم تاریخ ۳ خرداد در دفتر خانه وکالت بلاعزل و حق فروش به خود رو از فروشنده گرفتم بعد از اون در تاریخ ۸خرداد خریدار با من تماس گرفت که ملکم گرون شده بیا پس بده اما چون ایشون وکالت بمن داده بود من اقدام به سند کرده بودم و ۱۹خرداد ثبت رسمی درخواست سند انجام شد و ۲۰ خردا ابشون برای من احضاریه فرستاده که من خیار غبن کردم و مجددا با من تماس گرفته که ایشان از سال ۹۲ به فروشنده اول مبلغ ۵۹ میلیون بدهکار هستش الان من سند تک برگی خودم رو گرفتم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..
در صورتیکه در مبایعه نامه اسقاط خیارات را قید کرده باشید .‌ خیر
در غیر اینصورت ، باید مبلغ فروخته شده و قیمت واقعی زمین در زمان بیع ، اختلاف فاحشی داشته باشد که مغبون شدن فروشنده برای عرف احراز شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط