🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان جلب بنده در پلیس مهاجرت وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰

سلام
در سال ۸۸ بنده بطریق غیر قانونی اقدام به دریافت کارت پایان خدمت نمودم، بلافاصله اقدام به دریافت گذرنامه نمودم، گذرنامه برای بنده صادر شد، سال ۹۱ برای بنده یک پرونده کیفری به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول کارت پایان خدمت در دادگاه کیفری بطرفیت نظام وظیفه تشکیل شد، از آنجا که غیابی بود چند سالی طول کشید تا اینکه این اواخر سال ۹۷ برای بنده قرار منع تعقیب صادر شد،  سال ۹۴ برای تمدید گذرنامه اقدام کردم منتها از طرف دادگاه دستور داده بودند که جلوی صدور مجدد گذرنامه گرفته شود، دادگاه بنده را بعنوان مشمول غایب به نظام وظیفه معرفی کرد و در نهایت شامل طرح مشمولین غایب بالای ۸ سال غیبت شدم، کارت معافیت با پرداخت جریمه برای بنده صادر شد،
حالا اگر بخواهم که مجدد به پلیس مهاجرت اداره گذرنامه مراجعه کنم برای تمدید گذرنامه ای که سال ۹۴ درخواست داده بودم امکان داره اونجا بنده رو بازداشت و مجدد دادگاهی کنند؟
پرونده ای که در دادگاه تشکیل شده بود از طرف اداره گذرنامه نبود از طرف نظام وظیفه بود.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر می توانید تقاضای صدور گذرنامه بدهید و مشکلی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

سلام
در صورتی که متهم یا محکوم تحت تعقیب باشید و قاضی حکم جلب شما را صادر کرده باشد و به اداره مذکور ابلاغ کرده باشد امکان جلب شما هست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط