🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان دارد قاضی بر خلاف نظر افسر راهنمایی من راننده را مقصر بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۵

سلام
من یک ماه پیش در لاین وسط بزرگراه لشگری با دو نفر عابر پیاده تصادف کردم که یکیشان هیچیش نشد ولی نفر دوم به بیمارستان اعزام سد که پایش را گچ گرفتند.طبق کروکی پلیس عابر صد درصد مقصره ولی عابر به کروکی اعتراض کرده و پرونده رفته دادسرا.از من خواستند شنبه هفته بعد برم دادسرا برای شرکت در جاسه کارشناسی.
سوالم اینه که آیا امکان دارد قاضی بر خلاف نظر افسر راهنمایی من راننده را مقصر بکند؟در محل تصادف وسط اتوبان نرده زده اند که عبور عابر امکانپدیر نباشه و نزدیک پل عابر پیاده هم هست.

در ضمن یکماهه ماشین من تو پارکینگه و من شغلم رانندگی اسنپه آیا میتونم از عابر ادعای خسارت بکنم؟
لطفا در صورت امکان جواب بدید ممنون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
درصورت تقصیر عابر در سانحه رانندگی و در صورت رعایت تمام نظامات دولتی از جانب راننده ،جبران خسارت از بیمه گر خودرو مقصر انجام میشود اما راننده تبرئه شده و مجاراتهای مقرر در قانون بر ایشان اعمال نمیشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام وقتی نظر کارشناسی داده می شود ممکن است یکی از طرفین به آن اعتراض کند و مجددا موضوع کارشناسی می شود و نظریه جدید صادر می شود. معمولا قضات با توجه به نظریه نهایی کارشناسان رای می دهند اما ملزم به رعایت از آن نمی باشند ولی اگر بخواهند خلاف آن اعمال کنند(کمتر این اتفاق می افتد)باید دلیل آن را بیان کنند.
به طور کلی اگر ثابت شود کسی با تقصیر خود به دیگری ضرر رسانده است باید ضرر را جبران کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط