🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان دارد پزشکی قانونی پس از معاینه اعلام کند که امیدی به بهبودی بیمار محکوم وجود ندارد و به شعبه نامه بزنه تا رای را تبدیل کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷

با سلام
پس از معرفی محکوم علیه به پزشکی قانونی توسط قاضی اجرام
که در آن توسط قاضی اجرا به پزشکی قانونی نوشته شده
۱) آیا بیماری او تشدید میشود؟
۲)و آیا توانایی بیمار تحمل حبس و شلاق را دارد
۳)و از همه مهمتر آنکه در امه قاضی اجرا نوشته شده آیا امیدی به بهبود محکوم بیمار وجود دارد یا خیر؟
میخواستم بپرسم آیا امکان دارد پزشک پزشکی قانونی پس از معاینه اعلام کند که امیدی به بهبودی بیمار محکوم وجود ندارد.و دیگر بیمار را برای بررسی به بیمارستان روانی نفرستد و خود پزشک مربوطه پزشکی قانونی مخصوصا در مورد امکان بهبودی او در اینده به قاضی اعلام کند که بهبود یافتن بیمار برای همیشه وجود ندارد و دیگر محکوم بیمار را به بیمارستان نفرستد و خودش به تمام این ۳ مورد جواب بده و قاضی هم به شعبه نامه بزنه تا شعبه صادر کننده رای حبس و شلاق را تبدیل کند؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به وضعیت پرونده بالینی بیمار پزشکی قانونی هر نوع اظهار نظری ممکن است انجام دهد و این نظر موثر در تصمیم مقام قضایی خواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

پزشکی قانونی پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده و سوابق ،بیمار را به پزشک متخصص معرفی می کند و عنداللزوم سوابق بیمار را از بیمارستان تحت درمان مطالبه می کند و درنهایت بر اساس این مدارک اظهار نظر نموده و به تمامی سوالات پاسخگویی می نماید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط