🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان شکایت از همسر به دلیل دروغ گفتن و کلاهبرداری وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۰۹

قبل از خطبه عقد، همسرم میگفت مهریه رو نمیخوام.فقط صوریه ولی بعد خطبه عقد مهریه رو به اجرا گذاشت و از حق حبس هم استفاده کرد و تمکین نکرد و نفقه را نیز از دادگاه خواست و به من و خانواده ام گفت هدفم ازدواج، دریافت نفقه و مهریه بوده و الانم گفته که ۲۵سکه بهش بدم وتوافقی جدا بشیم و ۴۸۹ سکه دیگه میبخشه و بعدش چون باکره هست درخواست میده که نام من از شناسنامش پاک بشه وبره سراغ یه پسر دیگه برای دریافت مهریه ونفقه و....به صراحت خودش اعتراف میکنه به این حرف.

آیا میتوانم شکایت کنم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر . مهریه و نفقه در هر حال حق زن است و می تواند مطالبه نماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر متاسفانه با توجه به مواردی که گفتید نمی توانید راه به جایی ببرید
شکایت کلاهبرداری شما نیز نمی تواند به جایی برسد
تنها راه شما این است که ۲۵ سکه را به ایشان بدهید و ایشان تمام مهریه اش را در دفتر خانه ببخشد اما بعدش شما طلاقش ندهید

شما امکان شکایت از ایشان را دارید ولی برای گفته های خود باید ادله ارایه دهید

باسلام و احترام
میتوانید از ایشان به خاطر فریب و کلاهبرداری در ازدواج شکایت نماید لیکن مهریه را باید بپردازید و ایشان در صورت باکره بودن حق حبس خواهند داشت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط