آیا امکان صدور گواهی سلامت بکارت وجود دارد؟
اگر دختری باکره نباشد و با همسر خود مراجعه کند به پزشک، امکان صدور گواهی سلامت بکارت وجود دارد؟
آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
اگر دختری باکره نباشد و با همسر خود مراجعه کند به پزشک، امکان صدور گواهی سلامت بکارت وجود دارد؟
گواهی سلامت پرده بکارت معمولاً برای اثبات باکرگی صادر میشود. اگر فردی باکره نباشد، پزشک نمیتواند گواهی سلامت پرده بکارت صادر کند زیرا این گواهی نشاندهنده عدم رابطه جنسی و سالم بودن پرده بکارت است.
از نظر قانونی و براساس ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی، صدور گواهی خلاف واقع جرم تلقی میشود و پزشک و متقاضی ممکن است تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.
با سلام خیر این موضوع مصداق عملیات مجرمانه است
با سلام
خیر ممکن نیست مگر در صورت تخلف پزشک
خیر مگر اینکه پزشک تخلف کنند
سلام
خیر امکان پذیر نیست
سلام
وقتی بکارت ندلرند چه طور این موضوع گواهی بشه . چیزی ک نیست رو نمیشه گفت هست
سلام
بستگی به پزشک دارد و از مصادیق صدور گواهی خلاف واقع است
گواهی پرده بکارت یک سند و مدرک برای دختر معاینه شده است و فقط باید نزد خودش باشد. بنابراین گواهی فقط و فقط تحویل به خود شخص (که سن قانونی دارد) می شود. مگر اینکه دختر به همراه یکی از اعضای خانواده در مطب حضور داشته و رضایت کامل از اعلام نتیجه معاینه دارد و لذا دریافت گواهی سلامت بکارت از متخصص زنان دو حالت دارد :
۱_پاسخ کتبی
۲_پاسخ شفاهی
مهم ترین شرط برای دریافت گواهی پرده بکارت، رضایت شخص برای معاینه توسط پزشک است. پس، تقاضای والدین زن یا شوهر یا خانواده همسر او، مجوزی برای انجام این معاینه نیست. حتی، هنگامی که شخص از طرف دادگاه و با صدور دستور قضایی به پزشکی قانونی معرفی میگردد نیز باید رضایت مراجع برای انجام معاینه، وجود داشته باشد. از همین رو، در صورت راضی نبودن شخص، پزشکی قانونی گواهی میکند که به سبب عدم همکاری شخص، امکان انجام معاینه وجود نداشته است.
بر اساس مقررات مربوط به نحوه دریافت گواهی بکارت، باید معاینه شونده توسط پزشک، احراز هویت شده تا گواهی از جانب پزشک صادر شود.
شرط دیگر صدور گواهی سلامت بکارت، لزوم درج تاریخ و ساعت دقیق معاینه در گواهی است که بهتر است هم به عدد و هم به حروف، درج شود.
بهتر است این گواهی در دو نسخه، تنظیم شود و بر روی هر دو نسخه نیز عکس معاینه شونده، الصاق شده و مهر پزشک بر روی گواهی و عکس، درج شود.
لازم به ذکر است که گواهی پرده بکارتی که از طرف پزشک متخصص زنان صادر میشود، فقط وضعیت دخول و رابطه جنسی واژینال را مشخص نموده و معاینه مقعد، تنها در موارد خاص و در صورت دستور قضایی، توسط پزشکی قانونی صورت میگیرد