🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا امکان گرفتن قیمومیت فرزند توسط جد پدری،در صورت زنده بودن مادر وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵,۹۶۰

آیا جدپدری میتواند قیمومیت فرزند پسری خود را از مادر طفل بگیرد؟مادر صلاحیت نگهداری و قیم بودن رادارد هیچ مشکلی از نظر اعتیاد و بیماری روحی و روانی و قصدازدواج هم ندارد.
فرزند پسر و ۱۰ساله است.

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانی که پدر و مادر در قید حیات باشند حضانت به اجداد پدری منتل نمی گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
با وجود جد پدری قیمومت منتفی است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبابودن جدپدری قیمومیت مادر منتفی می شود .

سلام باوجود جد پدری مادر به عنوان قیم فرزند خود منصوب نمیشود ولی اگر جد پدری صلاحیت نداشته باشد درصورت صلاحیت مادر دادگاه مادر را به عنوان امین منضم به ولی قهری منصوب میکند

پدر بزرگ ولی قهری است ؛ولی قهری در کلیه‌ی امور مالی مربوط به طفل، نماینده‌ی قانونی اوست و تمام تصمیمات مالی او را می‌گیرد. اما حضانت پس از فوت همسرتان بموجب ماده ۱۱۷۱ ق. مدنی باشماست.

باسلام بازنده بودن مادر ، قیمومیت جدپدری ازنظرقانون پذیرفته نیست .

باسلام وفق ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی هم حق وهم تکلیف والدین است ، بنابراین کسانی که حضانت برعهده آنان می باشد نه تنها امورمالی فرزندان ازهرلحاظ به کسی که حضانت را برعهده دارد سپرده می شود واینکه پدر درحضانت فرزند خوداولویت دارد وپس از مرگ پدر حق حضانت به مادرداده می شود وهیچ کس نمی تواند این حق را از وی بگیرید مگر آنکه دردادگاه صالح عدم صلاحیت مادر اثبات شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط