آیا اگر این رویه ۳ ماه متوالی باشد تبدیل به عرف شده و ایجاد حق خواهد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۴

در صورتی که سازمانی که دولتی نیست در دو ماه غیر متوالی هزینه ناهار به پرسنل پرداخت کرده باشد، آیا اگر این رویه ۳ ماه متوالی باشد تبدیل به عرف شده و ایجاد حق خواهد کرد؟( قبل از پاندمی کرونا ناهار همواره ارائه شده و از اسفند ۹۸ قطع و در فروردین مبلغ اسفند ماه در حقوق پرسنل لحاظ و پرداخت شد. در حقوق ماه تیر ۹۹ نیز پرداخت گردید.)

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوعیتی نسبت به عرف ندارد و بر اساس مقررات و قوانین عمل می شود !

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در نظر گرفتن امتیازاتی خاص برای ایام محدود را نمیتوان عرف نامید هرچند که حتی در صورتی که تبدیل به عرف شود نیز باز ایجاد حق نمیکند . حق آن است که در قوانین و مقررات برای کارکنان پیش بینی شده و تمامی کارفرمایان ملزم به رعایت آن قوانین و مقررات می باشند .

باسلام
خیر این امر عرف محسوب نخواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط