🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا اگر مرد امضا کند که از باکره نبودن همسر خود خبر دارد پزشک قانونی نامه سلامت بکارت به انها میدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۳۲۲

سلام
بنده قراره با فردی ازدواج کنم که ایشون از باکره نبودن بنده اطلاع دارند و مشکلی ندارن
اگر ما مراجعه کنیم به پزشک قانونی و ایشون امضا کنه که از باکره نبودنه من اصلاع داره
پزشک قانونی ممکنه به ما گواهی ای بده که داخلش نوشته شده باشه ایشون بکارتشون اسیب خورده؟
چون ما این نامه رو برای خانواده ایشون میخوایم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پزشکی قانونی تحت هر شرایطی شرایط موجود رو اعلام میکنه چه نامزد شما اعلام اطلاع کنه چه بالعکس بنابراین از طریق دیگه ای رفع مشکل کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام خیر پزشک قانونی نمی تواند خلاف واقع درراستای با کره یا با کره نبودن بدهد و جرم محسوب می شود و امضا کردن همسر تاثیری در پزشک قانونی ندارد

نوشتن همسر شما تاثیری در نظر پظشکی قانونی نخواهد داشت.

باید توسط دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع شوید و توسط پزشک متخصص معاینه خواهید شد و هر آنچه که باشد در گواهی قید خواهد شد لذا در حضور چند شاهد و با گرفتن دست نوشته این مورد را به اطلاع ایشان برسانید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط