🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ایشان می تواند بدون اجازه بنده و قاضی از خط من پرینت پیامک و مکالمات و تلگرام بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۵

سلام وقت بخیر
همسر سابق بنده کارمند مخابرات بود
_ و با توجه به موقعیت کاری اگر پرینت گرفت می توانم شکایت کنم ؟ _ و آیا ایشان اگر وکیل هم داشته باشد وکیل او میتواند بدون اجازه پرینت خط مرا بگیرد؟
_ و آیا قاضی قبل تشکیل جلسه ی دادگاه و حضور من اجازه ی پرینت خط و تلگرام و پیامک را میدهد
منظورم این است که شکایت همسر سابق مبنی بر اعمال منفی عفت و رابطه نامشروع صورت گرفته اما هنوز دادگاهی تشکیل نشده آیا قبل تشکیل دادگاه اجازه پرینت به درخواست همسر سابق بنده را میدهد؟ .
متشکرم که به سوالاتم جواب میدهید

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر چنین اقدامی مستلزم دستور مقام قضایی است و بدون دستور می‌تواند تحت عنوان دسترسی غیرمجاز پیگیری شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
خواهش می کنم
بله می توانند پرینت بگیرنند به دستور مقام قضایی
بهتر شما دفاع کنید
اگر درخواست ارزیابی حقوقی بدید بهتره چون مدارک شما بررسی بشه و ببینیم مشکل چی هست و نیاز به دفاع هست
بله لعدا حق اعاده حیثیت دارید

بدون دستور قضایی امکان پذیر نیست

ممکن است که به صورت رابطه ای بتواند پرینت را دریافت کند ولی اولا به دلیل سوءاستفاده از موقعیت شغلی میتوانید شکایت کنید و ثانیا مدارکی که از طریق غیر قانونی تحصیل شده باشد در دادگاه قابل استناد نخواهد بود .

سلام
هر نوع اقدام نیاز به دستور مقام قضایی است
این اقدام ایشان بدون مجوز از مراجع قضایی سو استفاده از شغل خود است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط