🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این ارتباط جز روابط نامشروع حساب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۴۵

در ارتباط تلفنی و پیامکی که بین زن متاهل و مرد متاهل به مدت یکی دوهفته بوده و در ان ابراز علاقه شدید مرددر پیامها و درخواست ایجاد رابطه و دوستی بوده و اکراه و ناراحتی از طرف زن به خاطر درخواست مرد بوده و پس ازمدتی زن در پیامهابیان کرده باشد که احساس و علاقه ای درونش ایجاد شده و محبت مرد در دلش هست و اگر شرایط طور دیگری بود و هر دو طرف مجرد بودند میتوانست به احساسات مرد پاسخ دهدولی زندگی و شوهر خود راعاشقانه دوست دارد پس از ان زن به رابطه پایان بخشد و به پیامها و تماسهای مردپاسخ ندهد و البته در متن پیامهاتهدیدهای مرد هم موجود باشد که بیان کرده در صورت ادامه ندادن ارتباط ابرو ریزی خواهد کرد و البته در نهایت پس از یکی دو هفته رابطه خاتمه یافته و پاسخی به تماسها و پیامکها نداده...وزن پشیمان شده پشیمانی و ناراحتی اش در پیامها نیز مشخص است و توبه کرده باشد..در ضمن دو نفر همکار هستند.
ایا این ارتباط نامشروع حساب میشود.درصورتی که پیامها از گوشیها پاک شده و اکانت تلگرام دیلت اکانت شده باشد و مدرک و مدرک دیگری موجود نباشد حتی زن و مرد همدیگر رو از نزدیک ندیده باشند و رابطه پیامکی 4ماه پیش به پایان رسیده.
ایا شکایت علیه ایشان نتیجه ای در بر خواهد داشت؟ایا نوع پیامهای زن نشان دهنده رابطه نامشروع هست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نوع پیامک ها و محتوای آنها میتواند به نوعی رابطه نامشروع باشد که قاضی بعد از بررسی تصمیم خواهد گرفت که رابطه نامشروع خواهد بود یا خیر.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط