🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این دو شرط مستقل از هم هستند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱

با سلام و احترام فراوان / در یک قرارداد مشارکت در ساخت بین دو نفر عبارتی به شرح زیر نوشته و توافق شده است : (( در صورتی که در اثر حوادث قهری ( اعم از سیل – زلزله –طوفان و... ) ادامه کار برای شریک غیر ممکن گردد و یا در روند اجرای طرح اختلال قانونی ایجاد شود تاخیرات به وجود آمده ناشی از این حوادث مجاز شمرده می شود و هیچ یک از دو طرف در مقابل خسارت هایی که از این جهت به طرف دیگر وارد می شود مسئولیتی نخواهد داشت .))/ یک طرف قرارداد معتقد است حوادث قهریه و اختلال قانونی هر دو یکی است و طرف دوم حوادث قهریه و اختلال قانونی را با توجه به متن قرارداد دو شرط مستقل از هم میداند. لطفا" راهنمایی بفرمایید آیا این دو شرط مستقل از هم هستند یا یک شرط در تاخیرات مجاز محسوب می شوند./ با سپاس فراوان

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متفاوت است زیرا برای ارتباط دو جمله از «یا» استفاده شده که بیانگر عدم ارتباط میان دوجمله است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
طبق فرمایش شما و متن قید شده به این معنی است که اگر قوه ی قهریه ای در کار باشد و یا اینکه موارد قانونی در متوقف شدن امور بوجود آید هیچ یک از طرفین نمیتوانند ادعای خسارت داشته باشند .
قوه قهریه برای خود مبحثی جدا و موارد اختلالات قانونی خود مبحثی دیگر میباشد

نتیجه دو عبارت متمایز از هم بوده و برای ارتباط دو جمله نیز از واژه «یا» استفاده شده که بیانگر عدم ارتباط میان دوجمله است .

سلام، با توجه به اینکه در جمله از «یا» استفاده کرده اید، بیانگر آن خواهد بود که دو عبارت مختلف را در نظر داشته اید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط