🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این دیه ای که برای اشخاص زده رو من باید پرداخت کنم یا بیمه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۲۳

با سلام من یک تصادف داشتم یک پژو با یک پراید که سرنشینان پراید ادعای جراحت داشتند، و مقصر بودم و دادگاه حکم رو به صورت زیر داده میخاستم ازتون راهنمایی بگیریم:

در خصوص کیفر خواست شماره *** در پرونده ***موضوع اتهام آقای *** ، فرزند *** ، متولد ، ***ساکن ***، آزاد با قرار التزام به حضور با تعیین وجه التزام ، بدون پیشینه محکومیت کیفری ، دایر بر بی احتیاطی در امر رانندگی منتهی به ایراد صدمه بدنی غیر عمدی نسبت به آقای *** و خانم ها *** و *** با وصف تخطی از سرعت مطمئنه ، با توجه به گزارش مرجع انتظامی ، شکایت شاکی و مطالبه دیه از سوی ایشان ، نظریه کارشناس تصادفات و گواهی های پزشکی قانونی مصدومین موصوف مضبوط در پرونده ، صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست از سوی دادیار شعبه *** دادسرای عمومی و انقلاب *** ،
اقرار و اعتراف متهم در دادسرا و دادگاه ، اتهام انتسابی به وی محرز و مسلم است . دادگاه مستندا به مواد – ۷۱۷ – ۷۱۴ ۷۱قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵و مواد ۷۰ ، ۶۸ ، ۱۹و بند ب ماده ۸۳و بند ب ماده ۸۶ و مواد و جدول تعرفه ۱۳۹۲ قانون مجازات اسلامی مصوب۷۱۵ – ۷۱۴ – ۷۱۰ – ۷۰۹ – ۴۸۸ – ۴۶۲ – ۴۵۰ – ۴۴۹ – ۴۴۸ های خدمات قضایی سال ۱۳۹۹و تبصره ماده ۲قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ) ۱۳۹۹به علت تخطی از
سرعت مطمئنه ( متهم موصوف را به پرداخت نیم درصد دیه کامله بابت ارش خراشیدگی حارصه سمت چپ خلف قفسه سینه و سه هزارم دیه کامله بابت کبودی بالای خلف پهلوی چپ و کبودی سمت چپ قدام قفسه سینه در حق آقای *** فرزند *** و سه دهم درصد دیه کامله بابت ارش تورم پشت سر در حق خانم *** فرزند *** و دو و نیم صدم دیه کامله بابت سائیدگی حارصه وسط پیشانی ، خراشیدگی حارصه بینی ، خراشیدگی حارصه قسمت فوقانی بازوی چپ و هفت و نیم هزارم دیه کامله بابت کبودی پل بینی ، کبودی نوک بینی ، کبودی قسمت میانی بازوی چپ و نیم درصد دیه کامله بابت ارش تورم شدید ناحیه تحتانی ساعد راست در حق *** فرزند
*** ، ظرف مدت ۲سال قمری از تاریخ وقوع تصادف و از جهت جنبه عمومی به پرداخت مبلغ بیست و پنج میلیون ریال جزای نقدی جایگزین چهار ماه حبس تعزیری درجه ۷در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران محکوم می نماید . تا در صورت تعذر اجرای مجازات جایگزین ، مجازات حبس اجرا گردد . رای صادره حضوری محسوب ظرف مدت ۲۰روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه محترم تجدیدنظر *** می باشد. مقرر است دفتر، نتیجه
ثبت، دادنامه به طرفین دادستان محترم ابلاغ گردد. ضمنا بیمه گر موظف است در راستای مقررات ماده ۱۵قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری در مقابل شخص ثالث حداکثر پانزده روز پس از دریافت مدارک لازم ،خسارت متعلقه را پرداخت نماید.
سوال۲-مبلغ ۲.۵ میلیون که به عنوان جریمه برای من زدن رو راهی نداره کمترش کرد مثلا اعتراض بزنیم یا اینکه مثلا قسطیش کرد ؟
سوال۳-اگه من مبلغ ۲.۵ رو پرداخت کنم دیگه قضیه تمام هست؟ یا هنوز کار داره؟
سوال۳- عدد ۲.۵ میلیون تومن عدد عرفی هست یا برای من بالا زدن؟؟
با تشکر از شما

۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بیمه تا سقف تعهدات پرداخت خواهد کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام دیه توسط شرکت بیمه گر پرداخت می شود

عرف جایگاهی در آراء صادره دیه و خسارت ندارد. طبق نظریه و تعیین درصد پزشکی قانونی، قاضی رای را صادر مینماید . و چنانچه بیمه شخص ثالث دارید شرکت بیمه گر مبلغ دیه وخسارت را میپردازد.

دیه توسط بیمه پرداخت می‌شود.
مبلغ جزای نقدی جایگزین حبس را قاضی می‌توانسته از ۳۳۰ هزار تومن تا ۳میلیون و ۳۰۰ هزار تومن تعیین کند که برای شما ۲میلیون و ۵۰۰ هزار تومن تعیین شده. در صورت عدم پرداخت این مبلغ، به مدت ۴ ماه حبس خواهید شد. می‌توانید تسلیم به رای دهید و از قاضی تخفیف مجازات را بخواید و یا تجدید نظر خواهی کنید.

با سلام،جریمه نقدی از جنیه عمومیست که با اعتراض احتمال دارد کاهش میدا کند که در صورت قطعی،شدن باید پرداخت کنید دیه را شرکت بیمه گر باید در حد تعهداتش بپردازد.

با سلام و احترام دیه را بیمه پرداخت خواهد کرد

سلام دیه توسط بیمه پرداخت میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط