🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این شکایت نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۶

با سلام وعرض ادب.
اینجانب ۶ ماه است ازدواج کرده ام و در طول این ۶ ماه طلاهایی را که برای همسرم خریده ام اصلا ندیده ام هر بار از او خواسته ام که طلاهایت را در مهمانی یا مجالس استفاده کن اصلا جواب نداده و بارها گفته ام طلاهایت کجاست گفته که خانه پدرم است بارها گفته ام طلاهایت را برگردان در خانه خودمان نگهداری کن جواب نداده من نیز شک کردم که شاید طلاها را گم کرده یا دزدیده اند یا فروخته به خانه پدر زنم مراجعه کردم و طلاها را برگرداندم اکنون قهر کرده است و شکایت کرده که شوهرم کلاهبرداری کرده و طلاهایم را با کلاهبرداری از خانواده ام گرفته وخیانت در امانت کرده درحالی که فاکتور کل طلاها نیز به اسم خودم میباشد. آیا این شکایت نتیجه ای دارد دادگاه چه حکمی می‌دهد ممنون میشوم راهنمایی کنید با سپاس فراوان.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حسب توضیحات شکایت ایشان نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
شما رجوع از هبه کردید.و شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید

سلام‌خیر چنین شکایتی منتج ب نتیجه نخواهد شد

باسلام
وقت بخیر،اقدام شما رجوع از هبه تلقی می شود پیشنهاد می گردد اظهارنامه ای مبنی بر این که از هبه طلاجات رجوع نموده اید برای ایشان ارسال نمایید.درشکایت مطروحه نیزبرای ایشان توفیقی حاصل نخواهد گردید.

باسلام
طلاها هدیه همسرتان است ولی اگر ادعای هبه دارین باید با اثبات هبه رجوع از هبه نمایید

مستند به فاکتور جواهرات میتوانید از خود دفاع کنید و بیان نمایید از هبه رجوع کردید.

با سلام
بدین نحو که بیان کردید، شکایت ایشان مستند به دلیلی نیست و احتمال رد شدن آن بسیار بالاست. جهت اظهار نظر دقیق تر لازم است شکوائیه ایشان بررسی شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط