🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این فاصله زمانی و افزایش قیمت خودرو در این زمان قابل قبول است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۳

با سلام. در تاریخ ۲.۲.۹۸ با یک دستگاه پژو ۴۰۵ مدل ۹۶ تصادف کردم که مقصر شناخته شدم.پس از حضور پلیس و ارائه بیمه نامه به راننده پژو ایشان به بیمه مراجعه نموده و مبلغ دو میلیون تومان برای خسارت دریافت نمودند.خسارتهای وارده به خودرو ۴۰۵ به اندازه دو انگشت فرورفتگی روی زه میان سپر و صندوق عقب و همچنین حدود بیست تا بیست و پنج سانت فرورفتگی روی گلگیر عقب سمت راننده بود.حال با گذشت هفت ماه راننده مذکور جهت دریافت افت قیمت اقدام نموده و مبلغ هفت میلیون تومان با نظر کارشناس درخواست نموده است.آیا این فاصله زمانی و افزایش قیمت خودرو در این زمان قابل قبول است و با توجه به خسارت دو میلیونی . هفت میلیون افت قیمت درست محاسبه شده؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمناعتراض به نظریه کارشناسی میتوانید درخواست تعیین افت قیمت را نیز نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما امکان اعتراض نسبت به نظریه کارشناس رسمی را دارید

درود بر شما

اعتراض به نظریه کارشناس بزنید و درخواست تعیین افت قیمت به زمان حادثه رو تقدیم کارشناس کنید

باسلام. بستگی به شرکت بیمه و نظریه کارشناسی دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط