🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این قضیه با اینکه برای ما برائت بریده شده از دادن دیه ذیل اون قانونی که میگه دیه زیر خمس قابل تجدید نظر خواهی نیست میباشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۰

سلام و وقت بخیر. حدودا یک سال پیش داشتیم با پدرم با ماشین میرفتیم که پسرخاله بابام راه ما رو با ماشین بست و بعدش پسرش که قبلن به او گفته بود اومد به اونجا و شروع کردن به حمله به من و پدرم. جلسه بدوی دادگاه تشکیل شد و طبق متن حکم که گفته: «اولا شاکی اظهار داشته متهمین او را هل داده اند که به زمین خورده است در صورتیکه تنها شاهد حاضر در محل که فی ما بین میانجیگری میکرده اظهار داشته که ندیدم کسی دیگری را هل بدهد. ثانیا شاکی در صورت جلسه مورخ ۰۹/۰۸/۱۴۰۰ اظهار داشته دومرتبه آنطرفتر خودم آمدم پا روی بند کرت بگذارم که افتادم. ثالثا بنا بر اظهارات تنها شاهد در فیلم ماخوذه مشاهده می‌گردد که شاکی به سمت متهمین جهت گرفتن گوشی حمله ور می‌شود و در واقع شروع کننده به دعوی بوده است که بر فرض صحت ادعای شاکی متهمین در مقام دفاع از نفس و مال خود اقدام نموده اند مضافا به اینکه عمدی بودن آن محرز نمی‌باشد فلذا مستندات به قانون ۱۵۶ مجازات اسلامی انتساب بزه مزبور به متهمین محرز نمی باشد».الان شاکی درخواست تجدید نظر داده است. اول میخواستم ببینم که آیا این قضیه با اینکه برای ما برائت بریده شده از دادن دیه ذیل اون قانونی که میگه دیه زیر خمس قابل تجدید نظر خواهی نیست هست یا نه؟ دیه طرفمون ۱۲ درصد است. و دوم اینکه اگر نیست، احتمال شکستن رای جقدر است. ممنون از لطفتون

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

امکان پیش بینی نتیجه نیست دوست عزیز

سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست

وقت بخیر نتیجه قابل پیش بینی دقیق نیست

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

سلام اعتراض و تجدید نظر خواهی شاکی در خصوص حکم برائت در دادنامه است و هیچ ارتباطی به میزان دیه ندارد و این رای قابل اعتراض بوده و نتیجه نهایی در تایید یا نقض دادنامه بستگی به نظر قضات دادگاه تجدیدنظر بر اساس محتویات پرونده دارد.

سلام.نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد...

مشاوره‌های حقوقی مرتبط