🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا این مبلغ از تاریخ تائید نماینده کارفرما شامل خسارت تاخیر پرداخت می شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۱

در یک قرارداد طبق یکی از بندهای قرارداد نماینده تام الاختیار و ناظر کارفرما مسئول تفسیر قرارداد بوده است،به دلیل عدم اجرای تعهد قراردادی و تقصیر کارفرما که سبب بروز خسارت ناشی از کارشکنی ایشان شده، نماینده کارفرما مکتوب تائید نموده که مبلغی به عنوان خسارت پیمانکار لحاظ شده و به مدیر مالی دستور پرداخت آن را داده است، ولی بعد از مدت کوتاهی این مدیر از شرکت رفته و شخص دیگری به جای ایشان آمد و جلوی پرداخت مبلغ مذکور را گرفت،آیا اکنون نیاز است اقدام خاصی انجام شود؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از تاریخ مطالبه رسمی می توانید مدعی خسارت تاخیر تادیه باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه تا هنگام پرداخت محاسبه میشود و ارتباطی به تایید یا دستور پرداخت مدیون ندارد

سلام ارتباطی با قبل نداشته خلاف عمل نموده است لذا پیگیری و احقاق حق نمایید موفق باشید

سلام با توجه به توضیحات دستور پرداخت باید اجرایی شود و می‌توانید موضوع را پیگیری نمایید

خیر تغییر مدیریت در تعهدات شرکت نسبت به حقوق شما موثر نخواهد بود

سلام با تغییر تمام تعهدات کارفرمای جدید نسبت به کارگران به جای خود باقیست

باتوجه به متن قرارداد تفسیر کارفرما باید اجرا شود و تغییر مدیر نباید مانع اجرای تعهدات قرارداد گردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط