🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با استناد به پیام های تلگرامی می توان روابط نامشروع را بین دو نفر اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۲۰۶

سلام شخصی هستم که با خانم متاهل رابطه داشتم و در پیامهای تلگرام هم بارها صحبت کردیم از رابطمون ... الان همسر ایشون فهمیده .... سوالم اینه آیا ایشون شکایت کنه با توجه به اینکه ما خودمود از رابطه تو تلگرام صحبت کردیم میتونه با استناد به حرف ما در تلگرام ثابت کنه زنا انجام شده یا نه ... و اینکه آیا قاضی با دیدن متن تلگرام میتونه بگه زنا انجام شده و حکم بده یا خیر ....اگه حکم بده حکمش برای من و اون خانم چیه ؟؟؟؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارتباط نامشروعی که در فضای مجازی هم با صحبت های نامشروع ادامه داشته در مواردی قابل تشخیص می باشد و نیازی به 4 شاهد نیز وجود ندارد. مواردی مثل گواهی پزشکی قانونی از آخرین رابطه خانم و صحبت هایی که حتی بدون ایجاد رابطه جنسی هم جرم محسوب می شود. و مجازات پیامها تا 99 ضربه شلاق است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط