🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه به آیتم سوم بیمه نامه شخص ثالث راهکاری هست من بتونم دوباره به حقم برسم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۱

سلام
من در سال ۹۴ تصادف شدیدی کردم که مقصر حادثه شناخته شدم و در مراحل درمان، پزشکی قانونی برای من ۱۳ درصد دیه مشخص کرد و برای گرفتن این مبلغ از بیمه آسیا شکایت کردم که در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر و بیمه محکوم به پرداخت شد ولی بعدش بیمه اعتراض زد و پرونده من از دادگاه به شعبه تجدید نظر رفت و رای من باطل شد( رای صادره گفتند چون راننده مقصر حادثه شخص ثالت نیست ) حتی به من غرامت نقص عضو هم ندادن در صورتی که تو این تصادف من ۶ تا از دنده های راست قفسه سینه ام شکست و بینی خورد شد که متعاقب عمل جراحی خوب شد آیا با توجه به آیتم سوم بیمه نامه شخص ثالث (بیمه مربوط به راننده مقصر حادثه) راهکاری هست من بتونم دوباره به حقم برسم

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بله با این تفاسیر می‌توانید جهت مطالبه حقوق خود اقدام نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما
بله احقاق حق برای شما امکانپذیر است .‌

بله این امکان طبق رای وحدت رویه که در آن راننده مقصر را نیز مشمول بیمه نموده است برای شما وجود دارد

با درود بله این امکان برای شما فراهم است

درود
بله می توانید مجدد به حقتان برسید.

با سلام
پاسخ شما مثبت است و موضوع مشمول رای وحدت رویه شماره ۷۸۱دیوان عالی کشور می شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط