🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه به تعهد ثبتی زوجه برای تمکین پس از گرفتن حق طلاق، زوجه میتواند برای گرفتن مهریه و طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۷

به همسرم حق طلاق و حضانت داده ام و در قبال آن تعهد ثبتی برای تمکین و برگشت به خانه را داده ولی الان ۴ ماهه با کمک خواهر و شوهر خواهرش از خانه فرار کرده و در خانه پدرش زندگی میکند و درخواست طلاق و مهریه را داده است.
نظر شما برای رای دادگاه چیست؟من چه کاری بکنم؟
کمکم کنید.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . عدم بازگشت ایشان به زندگی فقط نفقه ایشان را ساقط میکند و برای شما در نهایت حق درخواست تجویز ازدواج مجدد ایجاد می کند که با توجه به حق طلاق که دارد در واقع نفع و ضرری در آن متصور نیست .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما نباید به ایشان حق طلاق میدادید اگر وکالت شما قابل عزل است به دفتر خانه مراجعه کنید و ایشان را عزل نمایید

متاسفانه شما خود با علم و رضایت به ایشان حق طلاق داده اید وعملا ایشان می تواند از شما طلاق بگیرد و شما نمی توانید کاری کنید
مگر اینکه وکالت شما بلاعزل نبوده باشد که می توانید وکیل را عزل کنید

وقتی زوجه دادخواست طلاق داده بخاطر داشتن حق طلاق .‌الزام به تمکین شما معنا ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط