🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه به رسید و فاکتور می توانم طلاهایی که در دوران نامزدی دادم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۸۷

سلام
بنده با نامزدم بهم زدیم بنده تقاضای پس دادن مقداری از طلاها که به صورت هبه داده بودم را میخواهم بکنم ومابقی رو ببخشم بهشون فاکتور طلاها هم به اسم خودم هستش شاهد هم هستش که دیده به ایشون دادم ونیز خود طلافروش
ممنون میشم راهنمایی کنید

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به استناد رسید و شهود دادخواست استرداد طلاها را به طرف ایشان مطرح نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما میتوانید با دادن دادخواست مطالبه هدایای نامزدی را نمایید به یکی از دفاتر خدمات قضایی جهت تقدیم دادخواست مراجعه کنید

سلام
بدوا از طریق اظهارنامه و پیوست کپی فاکتورها تقاضای استرداد طلا را بکنید در صورت امتناع اقدام به ثبت دعوا نمایید

سلام
اگر هدایا اکنون موجود است می توانید با اثبات هبه بودن اعطای آنها و رجوع از هبه، آنها را استرداد نمایید.

طبق قانون هدایای دوران نامزدی قابل مطالبه است و با توجه به اینکه فاکتور خرید به نام شما است و شاهد نیز دارید می توانید داخواست استرداد هدایا تقدیم دادگاه نموده و آنها را مطالبه نمایید.

سلام هدایای نامزدی قابل عودت هستند و شما میتوانید با دادن دادخواست و فرآیندهای حقوقی مربوطه اقدام به این کار بکنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط