🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه به عدم رفع توقیف قبلی مزایده انجام میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۲

سلام بنده ماشینم بابت یک پرونده ۲۰ میلیونی توقیف سنده شده و جدیدا همسرم بابت مهریه ماشین رو توقیف کرده و درئارکینگ توقیف فیزیکی هم شده و قراره مزایده بگذارند

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در توقیف حقوق نفر اول توقیف کننده اولویت دارد چون توقیف مقدم است پس از کسر بدهی نفر اول در مزایده مابقی وجه حاصل از مزایده متعلق به توقیف کننده دوم همسرتان میباشد همسر شما میتواند مبلغ بدهی نفر اول را به صندوق دادگستری واریز و تقاضای رفع توقیف مقدم رابنماید وسپس کل خودرو را بابت مهریه خود در توقیف قرار دهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مهریه خانم برسایر طلبکاران ممتاز بوده پس همسرتان می توانند توقیف کنند

با درود
باید حقوق توقیف کننده اول لحاظ شود و سپس همسرتان مبتوانده در جهت مالک شدن آن اقدام نماید

با توجه به ممتازه بودن مهریه لذا مهریه برهمه دیون اولویت دارد و همسرتان می تواند خودرو را توقیف کند

همسر شما میتواند رفع توقیف از اون پرونده کند وخودش به نفع خودش توقیف کند

با سلام
بستگی به میزان ارزش خودرو شما دارد اگر همسر شما تمایل داشته باشد میتواند بدهی قبلی شما را تادیه کرده و مزایده رو انجام دهد اما شما هم بهتره یا واسه خودتون وکیل بگیرید و یا با متخصصین سایت مشاوره نمایید.
مؤید باشید

مهریه همسر شما اولویت برهمه دیون دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط