🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه به قانون جدید برای کرونا و اینکه یکی از بندهای آن ضرر و زیان مالک است، می توان حکم تخلیه را گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰

باسلام و عرض خسته نباشید، سال گذشته خانه ای خریداری کردیم و بنا به درخواست فروشنده بعد از خرید، خانه را به خود او رهن دادیم (طبق قراردادی روی مبایعه نامه ی فروش خانه قید شد بمدت ۶ ماه می تواند خانه در رهن ایشان باشد) حالا که با او تماس گرفتیم جهت یادآوری برای تخلیه، بهانه ی کرونا را می آورد، این در حالی است که خودمان مدتی ست بی جا و مکانیم و بهمراه خانواده در منزل اقوام سکونت داریم و حتی وسایلی که جدیدا برای منزل جدید خریداری کردیم هم جایی نداریم بگذاریم و در انبار مغازه ها مانده است. آیا با توجه به قانون جدید برای کرونا و اینکه یکی از بندهای آن ضرر و زیان مالک است، می توان حکم تخلیه را گرفت یا ما باید کماکان بعنوان صاحبخانه بی جا و مکان بمانیم؟؟ در ضمن آیا میتوان زودتر از آن تاریخ، مراحل شکایت جهت تخلیه رو طی کرد یا خیر؟ ممنون میشم پاسخ دهید.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. نظر به توضیحات شما و اینکه نیاز شخصی دارید، می‌توانید درخواست تخلیه ملک را انجام دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورت اثبات وجود ضرر بارای مالک میتوانید دستور تخلیه از شواری حل اختلاف اخذ نمایید

یکی از مستثنیات دستورالعمل ستاد کرونا خرید و فروش ملک است . شما میتوانید با استناد به بیع نامه و سند تنظیمی درخواست تخلیه را مطرح نمائید .

در صورت اثبات نیاز شخصی موجر میتوانید حکم تخلیه دریافت نمایید

سلام
چنانچه مالک متضرر شود و ملکی جهت سکونت نداشته باشد با طرح دادخواست تخلیه قطعا موافقت خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط