🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه به متن یک دست نوشته که یک حواله بهم فروخته ولی حواله ای به اسمش وجود نداره میتونم الزام به تعهد دست نوشته داشته باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۳

سلام وقت بخیر . سال ۹۷ یکی از همسایه هامون که کارمند ----هستش اومد و به من گفت یک حواله کارمندی خودروی دنا دارم که میفروشمش گفتم شرایط چطور هستش گفت ۹میلیون بابت انتقال حواله میگیرم و ۵۱ میلیون هم وقتی دعوت نامه اومد ازتون میگیرم من هم قبول کردم ۹ میلیون از طریق عابر کارت به کارت انتقال دادم و بعد از آن مدام از پاسخگویی به بنده طفره رفت و نزدیک تاریخ حواله ای که مدعی ش بود و من اصلا برگه حواله را ندیدم زنگ زد و گفت مابقی پول آماده کن ماشین آمادس دعوتنامه اومده بنده هم با کلی زحمت الباقی مبلغ رو جور کردم و وقتی گفت واریز کن حساب بخاطر شک به ایشان خودم به ایرانخودرو مراجعه حضوری کرده و بعد از بررسی متوجه شدم اصلا حواله ای به اسم ایشون در ایران خودرو وجود خارجی ندارد. شکایت کردم با عنوان سوء استفاده از امتیاز و کلاهبرداری که منع تعقیب صادر شد و بهم گفتن حقوقی باید درخواست کنی . ضمنا بنده از ایشان دوتا دست خط دارم که تعهد به تحویل خودرو در بهمن ۹۸ داده و بابت عدم انجام تعهد هم ۵۰ میلیون خسارت تعیین شده . سوال بنده اینه ۱) با توجه به این اتفاق عنوان کیفری که میتونم از ایشان شکایت کنم چیه؟ ۲ ) برای حقوقی چه دادخواستی میتونم بدم که هم بتونم به ماشین برسم و هم خسارت های این یک سال؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند که دست نوشته باید رویت شود ولی دادخواست الزام به انجام تعهد طرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط