🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با توجه که او به ما حمله کرده و همچنین اینکه شاهد گفته من ندیدم، آیا امکان دارد برای ما دیه ببرن؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۱

سلام و وقت بخیر
ببخشید من و پدرم چند ماه بیشتر یک نفر که از قبل با ما خصومت شخصی داشته بود، هنگامی که داشتیم راه خودمون را در جاده می رفتیم با ماشین راه ما رو بست و ما پیاده شدیم بعد از آن پسر ایشان که از قبل به او اطلاع داده بود به این مکان آمد و به بنده حمله کرد که من فرار کردم، و من از اینکه ایشان راه من را بستن و پسرشان به من حمله کرده فیلم گرفتم، بعدش که آنها متوجه فیلم گرفتن شدن، هر دو به من حمله کردن و موبایل من را بزور گرفتن. بعد از آن یکی از اقوام هر دوی ما که آنجا بودند موبایل رو با وساطت پس گرفتن. الان که پرونده در بازپرسی قرار دارد. پسر ایشان ادعا کرده است که من و پدرم ایشان رو هل دادیم و تاندون پاش آسیب دیده است. شاهد این دعوا هم تو شهادتش گفته من اینکه دو طرف همدیگر را بزنن ندیدم اما اینکه موبایل را با وساطت گرفته را گفته است. می خواستم ببینم حکم ایشان چیست

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نتیجه پرونده غیرقابل پیش بینی می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

بار اثبات ادعا بر دوش ایشان هست میبایست حمله و ضرب و شتم توسط شما را اثبات کنند در غیر اینصورت مطالبه و شکایت آنها ب جایی نخواهد رسید،هرچند موضوع کلی بوده و نیاز ب بررسی و توضیحات بیشتری هم دارد

با سلام و احترام

در امور کیفری ادله باید برای اثبات جرم کافی و مفید علم قاضی باشد در غیر اینصورت جرم ثابت نمی شود.

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

نتیجه پرونده با این اوصاف کلی قابل پیش بینی نیست

درود
با این تفاسیر اگر دلایل دیگری نداشته باشند دیه منتفی است.

با سلام، باید اسناد و مدارک شما بررسی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط