🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با درخواست بنده در دادگاه تجدیدنظر حکم تغییر میابد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۱۳

با سلام
به بنده به جرم تخریب (شکستن شیشه های داخل کلانتری که بر اثر هل دادن و برخورد من بود)
اشد مجازات ماده ۶۷۷ که ۳ سال حبس تعزیری را دادند
میخواستم بدونم به دلیل نداشتن سابقه کیفری و عمدی نبودن و برخورد اتفاقی با شیشه ها و شکسته شدنشون و حتی جبران خسارت هم شد،
آیا با درخواست بنده در دادگاه تجدیدنظر حکم شکسته میشه یا خیر؟؟
و اگر حکم شکسته بشه به چه صورت است برائت یا حبس تعلیقی یا جریمه نقدی؟؟
ممنون از وقتی که بابت جواب دادن میزارید.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه تجدیدنظر شما مهم است که چگونه دفاعیات خود را در آن قید می نمایید و اگر لایحه خوبی بدهید امکان برائت دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما
وقتی دادگاه اشد مجازات را بر شخص تعیین می نماید یعنی تمام ارکان جرم را در فعل مجرم روییت نموده است. البته وجود دوربین مداربسته داخل کلانتری میتونه در جهت تبرئه شما کمک زیادی بکند

سلام
در صورتیکه بتوانید موضوع را با ادله ی کافی اثبات نمایید ،امکان نقض حکم وجود خواهد داشت

سلام
هر کس مال غیر را تلف کند، ضامن آن است و باید مثل یا قیمت آن را بدهد، اعم از اینکه از روی عمد تلف کرده باشد یا بدون عمد
حبس‌های تعزیزی قابل فروش (معاوضه با جزای نقدی) نیستند.
در دادگاه تجدیدنظر حکم شکسته میشه یا خیر؟؟دادگاه موظف است درخواستان را بررسی کند.و لایحه دفاعی که اعتراض خود را مطرح می کنید. مورد بررسی قرار می دهد.

در جرم‌تخریب مرتکب باید از روی قصد و با علم به اینکه میخواهد به اموال دیگران آسیب وارد کند مرتکب جرم تخریب شود.لذا اگر بتوانید ثابت کنید که فعل شما عمدی نبوده تبرئه خواهید شد

سلام، شما اگر ادله و مستنداتی مبنی بر غیر عمدی بودن عمل خود بتونید به دادگاه تجدید نظر ارائه بدید و یک لایحه دفاعی جامع رو تقدیم دادگاه تجدید نظر بکنید همینطور اشاره به اینکه فاقد سابقه کیفری هستید تقاضای تخفیف مجازات داشته باشید و اگر در کلانتری مخالف این موضوع و صورتجلسه ای برایتان کرده باشند کار شما سخت خواهد بود ولیکن یک رضایت از کلانتری و یک نامه و گزارش مبنی بر غیر عمدی بودن موضوع توسط رئیس کلانتری می‌تواند بسیار رهگشا و موثر در تصمیم دادگاه تجدید نظر باشد

سلام
با اثبات مراتب به نظر احتمال نقض حکم موجود است و نهایتا به جزای نقدی محکوم میشوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط