🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با شکایت به دادگاه و آوردن شهود از جمله هم خدمتی های خودم و چند کادر مربوطه میتوانم از حق و حقوق خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲

سلام و عرض ادب
بنده در آخرین روز های انجام وظیفه خدمت خود در آشپز خانه پادگان دچار درد شدید و خمیدگی کمر شدم و متاسفانه برای معالجه بنده مرخصی جهت مراجعه به mri و متخصص داده نشد
اکنون بعد از ۷ سال به سختی قادر به انجام فعالیت های روزمره خود هستم، متاسفانه مدارکی که برای اثبات اتفاق از جمله صورت جلسه و نظریه پزشک پادگان مفقود شده و جواب گو نیز نیستند
با توجه به موارد گفته شده
باید به دادگاه نظامی شکایت کنم یا دادگاه معمولی؟

با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در دادسرای نظامی باید شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر شهودی داری که حادثه دیدی و توجه نکردن به دادسرای نظامی شکایت کن

درصورتی که به شما مرخصی داده نمی شدبه بازرسی شکایت می کردین ویا ملاقات حضوری با فرمانده پایگاه می گرفتین ودر مورد کمر در شدید شما میبایست صورت ثانحه که فرم آن هم مشخص و فرم مربوطه در تمام پادگانها وجود داردبا امضاء فرمانده ویا مسول مستقیم وبا امضاء دونفر شاهد عینی ،علت حادثه به تائیدیه بازرسی به همراه فرم ارجاءبه دکتر متخصص وپس از تائیدیه نهایی ونظریه دکتر متخصص و تائیدیه امور درمان بیمارستا ن ان منطقه ویا پادگان تحویل نیروی انسانی می دادین وبیمه مبلغی به شما پرداخت می کرد وحتی می توانستین اعزام بهی بگیرین ودر صورت حاد بودن کمیسیون پزشکی برای شمامی گرفتن ونظریه کمیسون به شما ابلاغ می شد.درحال حاضر شامل مرور وزمان شده ومدارک کافی برای اثبات وجود ندارد.

اگر نسبت به پرسنل نظامی کادر پادگان شکایتی دارید باید در دادسرای نیروهای مسلح اقدام نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط